Ν. Βούτσης: Η χώρα θα ανακάμψει με την κοινωνία όρθια (audio)

11:36 8/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πεποίθηση ότι η παρούσα κυβέρνηση θα πετύχει τον στόχο της να ανακάμψει η χώρα με την κοινωνία όρθια, εξέφρασε το Σάββατο στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Πρόεδρος της Βουλής, απορρίπτοντας κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί νέας κυβέρνησης με οικουμενικό Πρωθυπουργό, και λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάποιοι θέλουν να υπαγορεύσουν τις πολιτικές εξελίξεις.

Μιλώντας στον Α. Βιτάλη, ο Νίκος Βούτσης τόνισε ότι ο οδικός χάρτης της κυβέρνησης περιλαμβάνει τη διευθέτηση του χρέους, το επενδυτικό πακέτο Γιούνκερ, τους

πόρους από το ΕΣΠΑ και την προσέλκυση επενδύσεων, προσθέτοντας πως αυτό το πρόγραμμα παρακολουθεί την κατά τα άλλα επώδυνη συμφωνία του περσινού καλοκαιριού.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, πρέπει να τελειώνει το καθεστώς περιορισμένης λαϊκής κυριαρχίας που ζούμε.

Ακόμη, έδωσε έμφαση στο επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι θα επηρεάσει τις αποφάσεις και για έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό, ενώ αναφερόμενος στην κοινοβουλευτική συζήτηση τη Δευτέρα για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, τόνισε πως όλοι αισθάνονται την ανάγκη να μην υπαγορεύουν τις εξελίξεις τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα