Βόλος: Φροντιστήριο Λαϊκής Αλληλεγγύης από 8 Σωματεία

10:09 8/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοινή πρωτοβουλία για λειτουργία δωρεάν Φροντιστηρίου Λαϊκής Αλληλεγγύης ανέλαβαν το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», η Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Τύπου και Χάρτου Μαγνησίας, το Συνδικάτο Τροφίμων-Ποτών Μαγνησίας, το Σωματείο Καθαριστριών-ών Μαγνησίας, το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας, το Σωματείο Εργαζομένων Λεβεντέρη, ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας

Το Φροντιστήριο απευθύνεται σε παιδιά

όλων των τάξεων Γυμνασίου – Λυκείου που χρειάζονται ενίσχυση και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Καλούνται, ως εκ τούτου, οι λαϊκές οικογένειες της πόλης που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στα έξοδα των φροντιστηρίων των παιδιών τους, να τα εγγράψουν στο Φροντιστήριο Λαϊκής Αλληλεγγύης το επόμενο διάστημα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 16/10 στο τηλέφωνο 6938297371 και στα Σωματεία.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «Το Φροντιστήριο της Λαϊκής Αλληλεγγύης δεν μπαίνει στη λογική της “φιλανθρωπίας” και του “εθελοντισμού” που θέλουν να συμβιβάσουν το λαό με τη φτώχεια και την εξαθλίωσή του. Η πρωτοβουλία αυτή των Σωματείων μας είναι ενταγμένη στον αγώνα για την ανάκτηση των απωλειών των εργαζομένων, για μέτρα ουσιαστικής προστασίας των ανέργων και για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της λαϊκής οικογένειας. Όλοι αντιμετωπίζουμε τις ίδιες δυσχέρειες. Η δύναμή μας είναι στη συλλογική πάλη και την αλληλεγγύη».

Keywords
Τυχαία Θέματα