Ν. Καπούλα: «Ο Δήμος Βόλου προσπαθεί να ποδηγετήσει τα μέλη του ΤΕΕ»

20:40 22/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική Αρχή, στην οποία χαρακτηρίζει «αυτοκτονία» την επιλογή των μηχανικών, να εκλέξουν την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, πρώτη δύναμη στις πρόσφατες εκλογές στο ΤΕΕ Μαγνησίας, δίνει η επικεφαλής της παράταξης, κ. Νάνσυ Καπούλα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

Τα μέλη του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας, με την τιμητική για μας

επιλογή τους στις πρόσφατες εκλογές, μας «υποχρεώνουν» να απαντήσουμε σε κείνους που τόλμησαν να χαρακτηρίσουν αυτή την επιλογή «αυτοκτονία».

Προασπιζόμαστε την απόφαση της πλειοψηφίας (με το ίδιο σθένος που θα το κάναμε ακόμη και αν δεν ήταν υπέρ ημών) και καταγγέλλουμε και παραδίδουμε στην κρίση κάθε δημοκρατικώς σκεπτόμενου πολίτη την συγκεκριμένη προσπάθεια ποδηγέτησης και προσβολής των μελών του Επιμελητηρίου μας.
Διαβεβαιώνουμε δε πως οτιδήποτε αλλότριο ή αντίθετο προς τα συμφέροντα του κλάδου, αλλά και κάθε απόπειρα υποβάθμισης των συναδέλφων θα αντιμετωπίζουν την πολεμική μας καθώς οι μηχανικοί είναι μία σκληρά δοκιμαζόμενη μερίδα επαγγελματιών με πλήρη απέχθεια σε τακτικές ίντριγκας, αλλά και σε κάθε μορφής αναξιοπρέπεια που υπαγορεύει η δολιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα