Μοσκοβισί:Δεν μπορεί να υπάρξει και δεν θα υπάρξει άλλο πρόγραμμα για την Ελλάδα (video)

15:27 3/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Δεν μπορεί να υπάρξει και δεν θα υπάρξει άλλο πρόγραμμα για την Ελλάδα», δήλωσε με έμφαση, ο ευρωπαίος επίτροπος για την οικονομία Πιέρ Μοσκοβισί κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Μοσκοβισί είχε επαφές με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και την πολιτική ηγεσία, ενώ μίλησε και σε ειδική συνεδρίαση στη Βουλή.

«Τώρα η Ελλάδα

είναι μια κανονική χώρα μέσα στην Ευρωζώνη», τόνισε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί κατά τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου και επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα για την Ελλάδα, δεν μπορεί να υπάρξει και δεν θα υπάρξει». «Γυρίζουμε σελίδα» επεσήμανε ο ευρωπαίος Επίτροπος.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τρίπρας, υπογράμμισε ότι οι πολίτες θα αρχίσουν να νιώθουν την αλλαγή μέρα με τη μέρα. Σημείωσε δε ότι «το σημαντικότερο για την Ελλάδα είναι ότι από εδώ και πέρα οι εκλεγμένες κυβερνήσεις θα έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν τα μέσα με τα οποία θα επιτυγχάνουν τους στόχους».

Ο κ. Μοσκοβισί πρόσθεσε επίσης ότι «η Ελλάδα έχει την στήριξη των εταίρων για να επιστρέψει με επιτυχία στις αγορές».

Ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση και εξήρε τον ρόλο του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τον οποίο είπε ότι «κέρδισε τον σεβασμό των συναδέλφων του».

Η συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μνημόνια τέλος, η Ελλάδα είναι ένα κανονικό μέλος της ΕΕ, δήλωσε κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα