Μίλησαν για τα θέματα του Αγίου Νικολάου

10:08 5/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνάντηση με το βουλευτή Λασιθίου της Ν.Δ., Γιάννη Πλακιωτάκη, είχε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα της περιοχής, προκειμένου, όπως είπε, «να αποκατασταθεί η ισορροπία ανάμεσα στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, αφού είναι γνωστό ότι σε μια σειρά θέματα ο Νομός Λασιθίου έχει μείνει για σειρά ετών σε στασιμότητα».

«Νομίζω- σημείωσε ο κ. Ζερβός- ότι η ταυτόχρονη προσπάθεια τόσο του κ. Πλακιωτάκη, όσο και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,

κ. Θραψανιώτη, θα έχουν θετικό πρόσημο για τον τόπο, αφού και οι δύο μαζί οφείλουν και πρέπει να έχουν ενιαίο όραμα και ενιαία λογική για να πάμε μπροστά».
Όπως έκανε γνωστό, δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουν εκ νέου εκκρεμή ζητήματα του δήμου, αναφορικά με τις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργούν στην περιοχή, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την απόδοση στον δήμο κτιρίων απολύτως απαραίτητων για την λειτουργία του.
«Για την κυβέρνηση δεν υπάρχει τέταρτος νομός στην Κρήτη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιωτάκης, τονίζοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους πολίτες του νομού ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας, αφού στα μεγάλα θέματα, όπως ο ΒΟΑΚ, για λόγους επικοινωνιακούς, δίνει «κούφιες» και χωρίς αντίκρισμα υποσχέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα