Μια υπαίθρια αγορά (Flea Market) στήνεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Μύλο

12:46 24/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή ένα τεράστιο Flea Market, μια υπαίθρια αγορά στήνεται στους χώρους του Μύλου με είσοδο ελεύθερη για όλους! Εκατοντάδες εκθέτες, χειροτέχνες, δημιουργοί, παραγωγοί βιολογικών προϊόντων περιμένουν τους ενδιαφερόμενους στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Μύλου.

Παλαιά Αντικείμενα, αντίκες, vintage ρούχα και αντικείμενα, χειροποίητες δημιουργίες, ρούχα, υποδήματα, αθλητικά, second hand, βιολογικά προϊόντα και πολλά τρόφιμα από

Έλληνες παραγωγούς, έργα τέχνης και συλλογές!

Ένα ραντεβού του Σαββατοκύριακου που δεν τελειώνει ποτέ… και Ανανεώνεται συνεχώς! Κάθε φορά, καινούργιες ιδέες, άνθρωποι και δημιουργίες! Mylos Flea Market…όχι για μια φορά, Μύλος κάθε φορά!

Και όχι μόνο αυτό, παιδικές δραστηριότητες στο Ξυλουργείο και Street Food με νοστιμιές από όλον τον κόσμο στην πλατεία! Προβολές ταινιών και happenings στο θρυλικό βαγόνι του Μύλου, (αυθεντικό από το Orient Express), δράσεις – έκπληξη και μουσική με dj στο Ρολόι, το υπέροχο καφέ του Μύλου, με βιομηχανική αισθητική και θέα τον κόσμο!

Κάθε Σαββατοκύριακο θα είναι διαφορετικό στο Μύλο – διαφορετικοί εκθέτες, διαφορετικές εκδηλώσεις, ξεχωριστές εκπλήξεις!

Ο πρώτος κύκλος συνεχίζεται:

26 – 27 Νοεμβρίου

3 – 4 Δεκεμβρίου

10 – 11 Δεκεμβρίου και

17 -18 Δεκεμβρίου

Δωρεάν παιδικές δραστηριότητες (Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται διαρκώς)

Ονειρομαγειρέματα απο το Mama’s Taper – Εργαστήριο μαγειρικής

Μαγειρεύουμε και μιλάμε για βιταμίνες, πρωτεΐνες, λιπαρά και για την εποχικότητα των λαχανικών. Μαθαίνουμε τι είναι υγιεινό να τρώνε μικροί και μεγάλοι, αποκτάμε τις σωστές συνήθειες και διασκεδάζουμε.

Και ακόμα, κάθε εβδομάδα

– Σεμινάρια Ψυχοκινητικής Αγωγής

– Εκπαιδευτικά Προγράμματα

– Δημιουργική Απασχόληση με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες/ Χειροτεχνίες/ Face Painting

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΩΝ-ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ στο [email protected] ή καλέστε 698 871 0895

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο FOOD MARKET (Bιολογικά Προϊόντα- Tρόφιμα) στο [email protected] καλέστε στο 6972776991

Γενικές πληροφορίες: 2310 541 806

Ώρες λειτουργίας: 11.00 -23.00

Μπείτε στο www.mylos.gr και μάθετε περισσότερα

ή στο Facebook: Mylos Flea Market

Keywords
Τυχαία Θέματα