Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: «Μάγεψαν» τα κορίτσια της καλλιτεχνικής

10:14 29/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Την έβδομη θέση στο ομαδικό και την έκτη στο αγώνισμα του ντουέτου κατέκτησαν οι αθλήτριες του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α΄ που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιανουαρίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης στην Αθήνα.

Ο Πανσερραϊκός συνέχισε την παράδοση που διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια στην καλλιτεχνική κολύμβηση με τις αθλήτριες του για ακόμη μία φορά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κατακτούν σημαντικές θέσεις σε ένα

πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 200 αθλήτριες από 18 σωματεία της χώρας. Το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκού συμμετείχε με δύο προγράμματα, το Ομαδικό και το Ντουέτο κατακτώντας την 7η και 6η θέση αντίστοιχα.

Στο αγώνισμα του ομαδικού όπου οι «κόκκινες» κατέκτησαν την 7η θέση (από 15 ομαδικά από όλη την Ελλάδα) με σύνολο πόντων 66,0667 ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός συμμετείχε με τις: Ελεονώρα Καραμανίδου, Μιχαέλα Καραντινίδη, Αθανασία Μάγειρα, Βασιλική Μολώζη, Μαριάννα-Θεολογία Τσιάπου, Κωνσταντίνα Φιλέντα, Ευδοκία-Ειρήνη Φλαμούρη και Δήμητρα Καζάκη(αναπληρ.) Οι αθλήτριες Νικολέτα Δαλγκίτση, Μαρία Τρεβλοπούλου και Θέκλα Οικονομοπούλου δεν πήραν μέρος στους αγώνες λόγω θεμάτων υγείας.

Αντίστοιχα στο αγώνισμα του Ντουέτου οι αθλήτριες του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, Βασιλική Μολώζη και Κωνσταντίνα Φιλέντα κατέκτησαν την εξαιρετικά καλή 6η θέση μεταξύ 27 ντουέτων με σύνολο πόντων 70,4333.

Στις φιγούρες οι αθλήτριές του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού μεταξύ 200 διαγωνιζόμενων αθλητριών κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

9η Μολώζη Βασιλική
14η Φιλέντα Κωνσταντίνα
22η Μάγειρα Αθανασία
54η ΚαραμανίδουΕλεονώρα
73η Τσιάπου Μαριάννα-Θεολογία
97η Οικονομοπούλου Θέκλα
99η ΚαραντινίδουΜιχαέλα
145η Φλαμούρη Ευδοκία-Ειρήνη
191η Καζάκη Δήμητρα

Για την ιστορία τις πρώτες 3 θέσεις κατέκτησαν τα εξής Σωματεία:
ΝΤΟΥΕΤΟ:
1η θέση (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 75,3345
2η θέση (ΝΟΒΑ) 73,9097
3η θέση (ΗΡΑΚΛΗΣ) 73,1399

ΟΜΑΔΙΚΟ:
1η θέση (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 73,1651
2η θέση (ΝΟΒΑ) 70,8395 β
3η θέση (ΗΡΑΚΛΗΣ) 68,8824 β

Ο Σύλλογος Φίλων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης με ανακοίνωση του δίνει συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου αλλά και στις προπονήτριες του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Δώρα Παρτάλη, Κωνσταντίνα Μπαξεβανίδου, Αλεξάνδρα Φραγκάκη και Άννα Μπαλίδου για την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλουν, δείχνοντας ότι στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα ο Πανσερραϊκός θα πρωταγωνιστήσει για ακόμη μία φορά και θα διεκδικήσει μετάλλια και διακρίσεις.
Επίσης ο σύλλογος εύχεται περαστικά για να επιστρέψουν σύντομα σιδερένιες οι αθλήτριες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Τρεις στην Εθνική

Η παράδοση συνεχίστηκε και με την κλήση αθλητριών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού στην Εθνική ομάδα. Κάτι που αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών τόσο των αθλητριών όσο και των προπονητριών. Έτσι οι αθλήτριες Αθανασία Μάγειρα, Βασιλική Μολώζη και Κωνσταντίνα Φιλέντα κλήθηκαν για να πάρουν μέρος στα δοκιμαστικά τέστ για την προεπιλογή αθλητριών για την Εθνική Ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, παρουσία της Ομοσπονδιακής προπονήτριας Μαρίας Θηβαίου και της προπονήτριας της Εθνικής Ομάδας Ναταλίας Τσερνέσκα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα