Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός κολύμβηση: Για μετάλλια και εμπειρίες στους Χειμερινούς αγώνες

23:59 28/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τέσσερις αθλητές θα πάρει μέρος ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ΟΠΕΝ που θα πραγματοποιηθούν από αύριο 1 έως την Κυριακή 3 Μαρτίου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος 450 κολυμβητές και κολυμβήτριες από ολόκληρη την Ελλάδα και με αυτούς θα κλείσει ο χειμερινός κύκλος αγώνων στο άθλημα.

Ο προπονητής του τμήματος κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Στέργιος Συλαίος

μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για τον στόχο του συλλόγου στους αγώνες: «Θα πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα με τέσσερις αθλητές. Ο Δημήτρης Ζουμπούλογλου είναι αυτή τη στιγμή ο νούμερο ένα αθλητής στους έφηβους στην Ελλάδα κι αν κρατηθεί και μετά το χειμερινό των ανδρών στην πρώτη θέση θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του με την Εθνική Εφήβων στους Πολυεθνείς αγώνες που θα γίνουν στα μέσα Απριλίου στην Ελβετία. Είναι μια σημαντική διάκριση. Από τους υπόλοιπους αν εξαιρέσουμε τον Αλέξανδρο Σκουτέλα που είναι ένας πολύ έμπειρος αθλητής και θα διεκδικήσει θέση στα μετάλλια οι άλλοι δύο, η Φωτεινή Παρλιάρου και ο Βαγγέλης Καλαντζής είναι μικρότεροι σε ηλικία και περισσότερο θα πέσουν στην πισίνα για να αποκτήσουν ακόμα μια εμπειρία στο ενεργητικό τους».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα