Την έχετε ξαναδεί; Αυτή είναι η γυναίκα του Νίκου Παππά (φωτό)

23:15 28/2/2019 - Πηγή: seleo
Ο Νίκος Παππάς είναι από τα πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κυβέρνηση. Ωστόσο, πίσω από το προφίλ του ισχυρού υπουργού βρίσκεται το… alter ego του, η γυναίκα του. Ο…

Έλενα Παντοπούλου.

Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες και αυτό διότι το ζευγάρι έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Την ώρα λοιπόν που πολλές κυρίες μεγάλων «κεφαλιών» της κυβέρνησης μονοπωλούν συνεχώς την επικαιρότητα, η Έλενα Παντοπούλου παραμένει μακρυά από τα φώτα της και οι πληροφορίες για την

ζωή της με τον Νίκο Παππά βγαίνουν προς τα έξω με το σταγονόμετρο. Η Έλενα Παντοπούλου είναι παιδαγωγός βρεφικής και προσχολικής ηλικίας, αλλά και μητέρα δύο κοριτσιών.

Δεν ασχολείται σε καμία περίπτωση με την πολιτική, αλλά μονάχα με το αντικείμενο το οποίο σπούδασε. Το εργαστήρι θεατρικού και εικαστικού παιχνιδιού «Κόκκινη Κλωστή», απευθύνεται σε μικρά παιδιά, που μαθαίνουν έκφραση, δημιουργικότητα και την τέχνη του θεάτρου μέσα από το παιχνίδι, το παραμύθι, τη μουσική και τον χορό.

Η Ελενα Παντοπούλου και ο Ν. Παππάς γνωρίστηκαν στα φοιτητικά τους χρόνια και παραμένουν μαζί από τότε. Είναι από το Βόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα