Μέτρα ασφαλείας στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου

18:44 25/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σύσκεψη για τα πρόσφατα κρούσματα βιαιοπραγιών στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, υπό την προεδρία του Δημάρχου Παναγιώτη Σαρχώση και τη συμμετοχή του Δ/τη της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας Νέστορα Αντωνίου, του Δ/τη Α.Τ. Τυρνάβου Μαργαρίτη Κωσταρέλου, της Δ/ντριας του Κ.Υ. Τυρνάβου Αναστασίας Νικητίδου, του Αντ/χου Χρήστου Τσιόπα, των εκπροσώπων του Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας

Δημήτρη Γουναρά, Γιώργου Μπρισίμη, Βασίλειου Κόντη και Αντώνη Βαλιώτη και του Βασίλη Τσακίρη από τον οικισμό ΡΟΜΑ Τυρνάβου.
Μετά από γόνιμο διάλογο και συζήτηση προκρίθηκε στην παρούσα φάση,η θωράκιση της εισόδου του ΣΑΒ και η ανάπτυξη συστήματος ασφαλείας. Αξίζει να σημειωθεί η θετική ανταπόκριση του Διοικητή του Α.Τ. Τυρνάβου για μεγαλύτερη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στο χώρο του Κέντρου Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι είναι σε εξέλιξη η διαγωνιστική διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου φύλαξης από την πλευρά της 5ης ΥΠΕ.

Αξίζει να σημειωθεί όπως τόνισε και ο Δήμαρχος κ. Σαρχώσης ότι η δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας Παράρτημα ΡΟΜΑ Τυρνάβου θα δώσει τη δυνατότητα για καλύτερη διαχείριση τέτοιων φαινομένων μέσω της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα