Μετατρέποντας την αποτυχία του σε Επιτυχία!!!

13:23 29/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συμμετέχοντας στο Mindspace Πάτρας και μιλώντας στην εκδήλωση «Fuck Up Nights II» (Βραδιές Αποτυχίας) ο Νίκος Δανδάκης , Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της «Taxibeat» εξήγησε σε φοιτητές και ακροατές πως κατάφερε στα 50 του χρόνια να μετατρέψει τις συνεχείς επαγγελματικές αποτυχίες του σε μεγάλη επιτυχία.

Μαζί με τρείς φίλους του δύο προγραμματιστές και έναν ντιζάινερ ένωσε τις δυνάμεις του και διαμόρφωσε το τελικό προϊόν.

Χάρις την ιδέα τους μπορεί κανείς να καλέσει ταξί από το κινητό του και να επιλέξει

τον τύπο του οχήματος, τον οδηγό κατά τη διαδρομή (wi-fi, μεταφορά κατοικιδίου).

Η επιχείρηση που γεννήθηκε και διαπρέπει στην εποχή της κρίση αποδεικνύει πως μπορούμε να καινοτομούμε αρκεί μόνο να το αποφασίσουμε!

Ο Νίκος Δανδάκης βρέθηκε σήμερα στην ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ και στην εκπομπή «Στον αέρα…μέρα παρά μέρα». Μίλησε για τις αποτυχημένες επαγγελματικές προσπάθειές του αρχικά στο εμπόριο και στην βιοτεχνία υποδημάτων του πατέρα του. Αποτυχίες είχε και κατά τη διάρκεια… της επιτυχίας του, όπως είπε στην εκπομπή. Κάτι που όμως δεν τον πτόησε αντίθετα τον έκανε να βγάλει συμπεράσματα και να γίνει πιο αποτελεσματικός στο μέλλον.

Η εφαρμογή του πουλήθηκε σε γερμανική πολυεθνική . Μέσω της εξαγοράς η τωρινή mytaxi επιταχύνει την διεθνή επέκταση της -για την κλήση και κράτηση Ταξί- σε όλη την Ευρώπη.

Ο κόσμος είπε ο κ. Δανδάκης αλλάζει με ταχείς ρυθμούς και εμείς πρέπει να βρούμε μία καινούργια θέση με τις κατάλληλες σπουδές και τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων που απαιτεί η εποχή . Δεν υπάρχει μαγική συνταγή πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικοί με δεξιότητες και να μη μένουμε προσκολλημένοι στα στεγανά του παρελθόντος.

Σύνταξη: Αθανασία Σταμοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα