Με τους συγγενείς των πεσόντων στα Ίμια συναντήθηκε ο πρωθυπουργός

16:40 31/1/2014 - Πηγή: ΕΡΤ
Με τους συγγενείς των πεσόντων ηρώων στα Ίμια, συναντήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο Μέγαρο Μαξίμου. «Κάνουμε το αυτονόητο. Τιμούμε τη μνήμη των τριών παλικαριών που πριν 18 χρόνια έπεσαν για την πατρίδα. Για την ακεραιότητα και για την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας. Αυτό είναι χρεος τιμής για την πολιτεία και χρέος
ψυχής για όλους μας» ανέφερε ο πρωθυπουργός.Ο Ιωάννης Καραθανασης, γιος του κυβερνήτη Χριστόδουλου Καραθανάση, ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά. «Αυτοί οι τρεις άνθρωποι έδωσαν τη ζωή τους για κάποια ιδανικά που είμαι σίγουρος ότι τα συμμερίζεστε και πιστεύω ότι με την προσήλωση σας σε αυτά θα βοηθήσετε τους ανθρώπους και πολίτες της Ελλάδας και θα δώσετε μια ώθηση στη δική μου γενιά και τις επόμενες» είπε στον πρωθυπουργό.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομια ενημερώνει ότι απαγορεύονται οι πορείες, αλλά όχι και οι συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί για αυριο το απόγευμα για τα Ίμια. Όπως ανακοινωθηκε, οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Ρηγίλλης, στην πλατεία Συντάγματος και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, δε θα επιτραπεί να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες, για λόγους δημόσιας ασφάλειας.
Keywords
Τυχαία Θέματα