Με τεσσάρα η ΑΕΚ πέρασε από το Αλκαζάρ (video)

19:28 15/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Αλμπάνης στο 90’ και ο Σιμάνσκι στο 97’ είχαν τις λύσεις στο φινάλε για την ΑΕΚ στο Αλκαζάρ που έφυγε νικήτρια κερδίζοντας την ΑΕΛ με 4-2 για την 22η αγωνιστική της Super League. Η «Ένωση» προηγήθηκε με 2-0 με τα γκολ του Ολιβέιρα (14’, 43’) η ΑΕΛ

ισοφάρισε με τους Νικολιά (70’) και Ακούνια (80’).

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ματς στο Αλκαζάρ αφού το γρήγορο 2-0 που πέτυχε η ΑΕΚ με τα τέρματα του Ολιβέιρα (14’, 43’) δεν της ήταν αρκετό. Η ΑΕΛ στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε με τους Νικολιά (70’), και Ακούνια (80’) να βρίσκουν δίχτυα, ο Αλμπάνης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ΑΕΚ στο 90’, ο Αθανασιάδης απέκρουσε το πέναλτι του Μουκάντζο στο 96’ και στο επόμενο λεπτό ο Σιμάνσκι διαμόρφωσε το τελικό 2-4!!!

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με το εύστοχο πέναλτι του Ολιβέιρα (1-0) που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπάγιτς. Ο Πορτογάλος επιθετικός της «Ένωσης» ξαναβρήκε δίχτυα στο 43’ (0-2) με κεφαλιά και όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ θα περνούσε ένα εύκολο απόγευμα στο Αλκαζάρ.

Στο 70’ ο Νικολιάς πλάσαρε τον Αθανασιάδη και ξαναέβαλε την ΑΕΛ στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και την βρήκαν δ΄ςεκα λεπτά αργότερα (80’) με τον «κεραυνό» του Ακούνια (2-2).

Στο 86’ η ΑΕΛ βρέθηκε μια ανάσα από την ολική ανατροπή που δεν ήρθε από την λάθος πάσα του Μουκάντζο και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν φύγει στην κόντρα «τρεις με έναν».

Στο 90’ ο Αλμπάνης με ακίνδυνο σουτ βρήκε στόχο καθώς η μπάλα χτύπησε στον Χουσίνο και άλλαξε πορεία για το 2-3 που ξαναέβαλε μπροστά την ΑΕΚ στο σκορ.

Η ΑΕΛ είχε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου στο 96’ όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γκαρσία, ο διαιτητής Γκορτσίλας έδειξε πέναλτι αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε την εκτέλεση του Μουκάντζο.

Στην αντεπίθεση στο 97’, ο Σιμάνσκι διαμόρφωσε το τελικό 2-4 και σφράγισε τη νίκη της ΑΕΚ.

Διαιτητής: Γκορτσίλας

Κίτρινες: Γιακιμόφσκι – Νεντελτσεάρου

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γκράουρ (63΄ Μπέρτος), Μπεν-Χατίρα, Ακούνια, Μιλοσάβλιεβιτς (63΄ Μουκάντζο), Στίφλερ (53΄ Νικολιάς), Κολομπίνο, Νούνιτς (87΄ Χουσίνο), Γιακιμόβσκι

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης (54΄ λ.τρ. Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Λόπες, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς (74΄ Αλμπάνης), Ολιβέιρα (74΄ Σιμόες), Ανσαριφάρντ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα