Με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία του σιρκουί της Ρόδου

11:40 8/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Διαδικαστικά και οργανωτικά ζητήματα που άπτονται της διοργάνωσης αγώνων ταχύτητας, το φθινόπωρο του 2017, στην πόλη της Ρόδου και οι οποίοι θα σηματοδοτήσουν την αναβίωση του «σιρκουί», συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Με βάση το χάρτη της διαδρομής, που χαράχτηκε μετά από επιτόπιες επισκέψεις, αντικείμενο της σύσκεψης απετέλεσαν τα οργανωτικά και διοικητικά θέματα, η διευθέτηση των οποίων ξεκινά άμεσα και με ταχύτατους ρυθμούς, ούτως ώστε ο αγώνας της Ρόδου να συμπεριληφθεί στο πρωτάθλημα του 2017, που θα ανακοινωθεί

στο τέλος του έτους, αλλά και οι υποδομές που απαιτούνται, να έχουν ολοκληρωθεί στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το φθινόπωρο του 2017, οπότε έχει προγραμματιστεί η αναβίωση των ιστορικών αγώνων ταχύτητας της Ρόδου.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις προδιαγραφές ασφαλείας που τίθενται από τις διεθνείς ομοσπονδίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Σημειώνεται ότι η επιτυχία της διοργάνωσης του φθινοπώρου θα καθορίσει και τη συνέχεια των αγώνων και ειδικότερα τη διοργάνωση, από την αγωνιστική περίοδο του 2018, διεθνών αγώνων, με την ταυτόχρονη επάνοδο του νησιού της Ρόδου στον διεθνή χάρτη των αγώνων ταχύτητος.
Απώτερος και πιο φιλόδοξος στόχος παραμένει η διεξαγωγή αγώνων ταχύτητας σε πίστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα