Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο τηλεμαραθώνιος αγάπης της UNICEF

16:59 13/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF, που φιλοξένησε η ΕΡΤ2 για τα παιδιά τα οποία βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας και του υποσιτισμού, στην Ελλάδα και τον κόσμο, αναφέρει η UNICEF σε ανακοίνωσή της. Οι προσφορές του κοινού ξεπέρασαν τις 220.000 ευρώ, με το τηλεφωνικό

κέντρο της UNICEF να δέχεται περισσότερες από 2.300 κλήσεις από όλη τη χώρα, ενώ τα SMS προσφοράς που έστειλε το κοινό ξεπέρασαν τα 50.000.

Κινητοποιήθηκαν δήμοι και φορείς από όλη τη χώρα, με κουμπαράδες και εκδηλώσεις αλληλεγγύης, ενώ δημόσια και ιδιωτικά σχολεία δραστηριοποιήθηκαν επίσης, κάνοντας σημαντικές προσφορές. Μεταξύ των σημαντικών δωρητών περιλαμβάνονται: Η Βουλή των Ελλήνων, το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, οι ΓΣΕΒΕΕ, ΓΣΕΕ, ΟΜΕ ΟΤΕ, ΟΤΟΕ, ο Σύλλογος Παραολυμπιονικών, το Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ελλάδος, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, οι δήμοι Αγίας Βαρβάρας, Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Αμαρουσίου και Ιλίου. Επίσης πολλές εταιρίες προσέφεραν την υποστήριξή τους για την επιτυχία της προσπάθειας.

Η εκστρατεία συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες με δωρεές μέσω SMS, στέλνοντας μήνυμα με τη λέξη «ΠΑΙΔΙ» στο 54234 (αυτόματη χρέωση 1 ευρώ με ΦΠΑ). Ισχύει έως και την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου.
Επίσης στο τηλέφωνο δωρεών της UNICEF 801 500 12345 (μόνο από σταθερό τηλέφωνο 24 ώρες το 24ωρο) και από σταθερό ΟΤΕ στο 901 11 17 17 17 (αυτόματη χρέωση 3 ευρώ με ΦΠΑ ανά κλήση), στο διαδίκτυο (www.unicef.gr) και στα ταμεία των συνεργαζόμενων υποκαταστημάτων των τραπεζών με την UNICEF.

Η UNICEF ευχαριστεί στην ανακοίνωσή της τους περισσότερους από 90 ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς από όλη τη χώρα, που με αναφορές, εκπομπές, αφιερώματα μέσα από τα προγράμματά τους ή ζωντανές συνδέσεις, συμμετείχαν στην εκστρατεία της UNICEF και υποστήριξαν τον Τηλεμαραθώνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα