Με δημιουργίες μικρών δημοτών στολίστηκε η είσοδος του Δημαρχείου Χανίων

13:37 18/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια διαφορετική έκθεση ζωγραφικής λειτουργεί στην είσοδο του Δημαρχείου Χανίων, και φιλοξενεί έργα από 500 και πλέον νεαρές και νεαρούς δημότες.

Μικροί καλλιτέχνες από κάθε γειτονιά του Δήμου δημιούργησαν, ζωγράφισαν, φωτογράφισαν και έστειλαν τις συμμετοχές τους, οι οποίες κοσμούν το ισόγειο του Δημαρχείου, δίνοντας μια χριστουγεννιάτικη πνοή στον χώρο.

Τα παιδιά της πόλης ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων να στολίσουν οι ίδιοι το Δημαρχείο, γεμίζοντάς το χρώμα, αγάπη και ζεστασιά, με στολίδια που έφτιαξαν μόνα τους.

Παράλληλα,

ο Δήμος Χανίων στηρίζει φέτος το πρόγραμμα «Make a Wish- Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος», γεμίζοντας με ευχές το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην είσοδο του Δημαρχείου. Τα 250 «Αστέρια της Ευχής» έχουν τοποθετηθεί ως άλλα στολίδια στα κλαδιά του δέντρου, δίνοντας ένα διαφορετικό φως ελπίδας για τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Ο Δήμος Χανίων είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που στηρίζει το πρόγραμμα φέτος, αγοράζοντας τα στολίδια-αστέρια, που ομόρφυναν το μοναδικό «ευχόδεντρο».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημαρχείου Χανίων,dimarcheiou chanion