«Με Αρετή και Τόλμη για τη Ζάκυνθο» διεκδικεί τον Δήμο ο Ν.Αρετάκης

14:04 1/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην διακήρυξη αρχών και θέσεων του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον (Μηχανολόγο- Μηχανικό ΕΜΠ) Νικήτα Αρετάκη, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:

«Η ίδρυση του Συνδυασμού οφείλεται στο ότι κατά γενική ομολογία των πολιτών απαιτείται η παρουσία μιας ικανής Δημοτικής αρχής. Επιδίωξη μας είναι να οδηγηθεί ο Δήμος

σε ένα άλλο Δρόμο που θα εξασφαλίζει την αξιοπρέπεια και την προκοπή της Τοπικής Κοινωνίας αντάξια της λαμπρής ιστορικής διαδρομής και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Δια τον σκοπό αυτό ο δικός μας συνδυασμός θα κάνει σοβαρές τομές στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και θα επιδιώξει:

α) Τον περιορισμό της διαπλοκής στο Νησί. Προς τούτο θα συσταθεί ειδική υπηρεσία πρόληψης αυτής πλαισιωμένη από έμπειρο προσωπικό.

β) Την δημιουργία μιας νέας Γενιάς η οποία με σχετική εμπειρία και χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος θα διεκδικεί την ψήφο του πολίτη ώστε να συνεχιστεί η χριστή διαχείριση του δήμου. Προς τούτο επειδή στις παρούσες Δημοτικές εκλογές συμμετέχουν πολλοί αξιόλογοι νέοι χωρίς όμως σχετική εμπειρία θα οργανώσουμε σεμινάρια, διαφανείς ενημερώσεις και παρακολουθήσεις των Δημοτικών δραστηριοτήτων από τους νέους που επιθυμούν για την απόκτηση της σχετικής εμπειρίας.

γ) Θα μελετήσουμε και θα αναμορφώσουμε το ισχύον οργανόγραμμα του Δήμου ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας του συνόλου των Δημοτικών υπηρεσιών σύμφωνα βέβαια με την ισχύουσα νομοθεσία.

δ) Θα παρέμβουμε στις υποδομές σύμφωνα με τους περιορισμούς που μας επιβάλλουν μια απαράδεκτη διαμορφωμένη και υπάρχουσα πραγματικότητα και σύμφωνα με τις συμφέρουσες για το Δήμο συμβάσεις ώστε να γίνει δυνατή από την λειτουργία του η εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

ε) Δια το Περιβάλλον, τον Τουρισμό, το Ναυάγιο, τον Πολιτισμό, την Παιδεία , την Υγεία, τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς και τις λοιπές Δημοτικές δραστηριότητες αφού γίνει απογραφή της υπάρχουσας κατάστασης θα συνταχθούν μελέτες όπου απαιτούνται και θα δρομολογηθούν επεμβάσεις. Στις επεμβάσεις αυτές θα ληφθούν υποψιν η γνώμη των αρμόδιων θεσμικών υπηρεσιών και των πολιτών των οποίων τα συμφέροντα εμπλέκονται.

στ) Θα δρομολογηθούν και θα εκτελεσθούν όπου είναι εφικτό νέα έργα (λιμενικά κ.α.).»

Οι πρώτοι 30 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού είναι οι:

1) ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Εργολήπτης
2) ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΑΛΙΚΗ Ρεφλεξιολόγος
3) ΓΚΟΥΣΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ Φιλόλογος
4) ΓΡΑΜΨΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Επιχειρηματίας
5) ΔΕΜΕΣΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Τραπεζικός υπάλληλος
6) ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ιατρός
7) ΔΡΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Σμήναρχος ε.α.
8) ΖΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ Δασοπόνος
9) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΡΟΜΙΝΑ-ΡΟΥΜΒΙΝΗ Μουσικοθεραπεύτρια
10) ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΒΙΒΗ Καθηγήτρια
11) KAΨΑΣΚΗ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ-ΤΖΙΝΑ Τουριστικές επιχειρήσεις
12) ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επιχειρηματίας
13) ΚΟΥΤΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Υπομηχανικός
14) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΠΣ Αρχιτέκτονας
15) ΛΑΒΡΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΝΑΣΟΣ Μουσικός
16) ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Πολιτικός Μηχανικός
17) ΜΥΛΩΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Οικονομολόγος
18) ΝΤΑΤΣΙΟΥ-ΣΟΥΦΗ ΡΟΥΛΑ-ΑΡΓΥΡΩ Διοικ. Μον. Υγείας Προν.
19) ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΙΒΕΡΗ ΕΛΕΝΗ Τραπεζική Υπάλληλος
20) ΠΑΠΠΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Εργολήπτης
21) ΠΕΤΤΑ ΑΘΗΝΑ Οικονομολόγος
22) ΠΡΑΣΣΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Καθηγητής
23) ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Ιδιωτική υπάλληλος
24) ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Τηλεπαρουσιαστής , Καθηγητής Μουσικής
25) ΣΠΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ελεύθερος επαγγελματίας
26) ΣΠΙΝΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ Ιατρός
27) ΣΤΡΑΒΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δικηγόρος
28) ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ Ναυπηγός
29) ΧΑΙΚΑΛΗ-ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Φαρμακουπάλληλος
30) ΤΣΑΦΤΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Αστυνομικός ε.α

Να σημειωθεί ότι ο κ.Αρετάκης, ο οποίος, το προηγούμενο διάστημα, έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ Ζακύνθου, θα φιλοξενηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου στο στούντιο του σταθμού.

Φωτο: «ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ» (Ν.Αρετάκης)

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα