Με 2.000 παιδιά «τρέχει» η «Κατασκήνωση στην πόλη»

22:54 2/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Επεσε σήμερα το απόγευμα στο πάρκο του Αλκαζάρ η αυλαία της πρώτης και δεύτερης περιόδου του προγράμματος «Κατασκήνωση στην πόλη» που υλοποιεί ο δήμος Λαρισαίων για 4η συνεχή χρονιά. Πρόκειται για ένα άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο του καλοκαιριού συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις του συγκεκριμένου προγράμματος που υλοποιούνται σε συνεργασία με διάφορους πολιτιστικούς και άλλους φορείς της πόλης.

Το πρόγραμμα αυτό, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης ξεκίνησε την πρώτη χρονιά με

την συμμετοχή 150 παιδιών και έφτασε στην τέταρτη χρονιά που υλοποιείται να έχει 2.000 συμμετοχές παιδιών από τη Λάρισα στις τρεις περιόδους που τρέχουν καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η σημερινή εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον δήμο Λαρισαίων με αφορμή την ολοκλήρωση της Α΄ και Β΄ περιόδου του επιτυχημένου προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη – Καλοκαίρι 2018» είχε ως κεντρικό θέμα «Τα παιχνίδια μας ταξιδεύουν στον κόσμο».
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στο Αλκαζάρ παίζοντας και μαθαίνοντας για τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών όλου του κόσμου.

Γλυκές εκπλήξεις και πρωτότυπες δραστηριότητες είχαν σχεδιαστεί για όλο τον κόσμο που συμμετείχε στη δράση, η οποία είχε ως στόχο την ξεγνοιασιά, το παιχνίδι και μια δροσερή ανάπαυλα στην καθημερινή ρουτίνα της ζεστής πόλης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα