Μαθημένος στα… δύσκολα. 1-1 στο Αίγιο

22:05 22/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με το βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει ο Πανσερραϊκός από το Αίγιο με τους «κόκκινους» να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 1-1 κόντρα στον Παναιγιάλειο για την 22η αγωνιστική της Football league.

Κι αν η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Καλλιθέα ήταν… πικρή, η ισοπαλία στο Αίγιο είχε… «γλυκιά» γεύση αφού έγινε σε μια δύσκολη έδρα που παραμένει αήττητη και στην οποία έχουν γνωρίσει ήττα τα Τρίκαλα,

η Λαμία και ο Αγροτικός Αστέρας. Μάλιστα ο Παναιγιάλειος στα έντεκα παιχνίδια που είχε δώσει στην έδρα του είχε δεχθεί μόλις ένα γκολ! Ο Πανσερραϊκός έδειξε για ακόμη μια φορά ότι το… έξω του πάει πιο πολύ (για να θυμηθούμε πρόσφατο τίτλο μας). Η Σερραϊκή ομάδα πήρε τον 14ο βαθμό της στα τελευταία επτά παιχνίδια της. Μάλιστα ο Πανσερραϊκός, που πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Σάκη Κανούλα, θα μπορούσε να πάρει και το τρίποντο αφού είχε μπλοκάρει καλά τα ατού των γηπεδούχων κι όταν οι τελευταίοι έφταναν σε θέση βολής ο Μποριβόγιε Ρίστιτς κατέβαζε τα ρολά. Ο Σέρβος τερματοφύλακας ήταν ο κορυφαίος των «λιονταριών» χωρίς όμως να υστερήσουν οι υπόλοιποι παίκτες.

Ο Μποριβόγιε Ρίστιτς κατέβασε τα ρολά

Ο Πανσερραϊκός είχε μόνο ένα κακό 15λεπτό στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο να πιέζει σε εκείνο το διάστημα αλλά ήταν δύσκολο να νικηθεί ο Ρίστιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κόκκινοι» έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, έκλεισαν τους διαδρόμους αλλά μετά από μια λάθος συνεννόηση του Ρίστιτς με τον Καψάλη οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Πανσερραϊκού έπαιξαν αποφασισμένα ενώ όταν χρειάστηκε επιστράτευσαν και τις… καθυστερήσεις για να ροκανίσουν το χρόνο και να φύγουν από το Αίγιο με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την Κυριακή στο γήπεδο του τον Αγροτικό Αστέρα

Το φιλμ του αγώνα:

2ο Ο Σκαρτσίλας πάσαρε στον Κρητικό που δεν πρόλαβε να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

18ο Εκτέλεση κόρνερ του Μπούζα, κεφαλιά του Παπαδόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ.

30ο ΓΚΟΛ 0-1! Σέντρα του Γκούρτσα, ο Σάκης Κανούλας στην καρδιά της άμυνας με προβολή άνοιξε το σκορ για τον Πανσερραϊκό!

33ο Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Καψάλη σε σέντρα του Σκαρτσίλα.

41ο Σέντρα του Ρότα, σουτ του Μπούζα, ο Ρίστιτς έδιωξε σε κόρνερ.

45ο Σουτ του Κρητικού , ο Ρίστιτς με σπουδαία επέμβαση κράτησε το μηδέν.

57ο ΓΚΟΛ 1-1. Σέντρα του Νταγκεστάνι, οι αμυνόμενοι δεν μπόρεσαν να διώξουν, «τράκαραν» Ρίστιτς και Καψάλης και ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας μόνος του με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα (67ο Ντέμο), Νταγκεστάνι (86ο Μωυσίδης), Στίκας, Παπαδόπουλος, Τρίγκας, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός, Γκούφας (58ο Βουτσιώτης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Παπατζίκος, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Ρούτσης, Φούσου, Τσίμικας, Γκούρτσας (89ο Τσούτσης), Κανούλας (65ο Πόζογλου).

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Πλάκας (Δυτ. Αττικης)

Keywords
Τυχαία Θέματα