Λήμνος: Εκδήλωση για τον αλιευτικό τουρισμό

12:06 17/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική και ο Αλιευτικός Σύλλογος Λήμνου συνδιοργάνωσαν το Σάββατο 13 Μαΐου ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού στη Λήμνο».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Γκαλιούρη στη Μύρινα με συντονιστή τον Πρόεδρο της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Δημήτρη Σφενδύλη, κεντρικός ομιλήτής ήταν ο κ. Γεώργιος Λουρδής, συνιδρυτής της πλατφόρμας

Ταξίδια Ψαρέματος www.fishingtrips.gr, ο οποίος παρουσίασε εκτενώς τις ευκαιρίες που προσφέρει η δραστηριοποίηση στον τομέα του αλιευτικού τουρισμού, ενώ απάντησε σε σειρά ερωτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, αρμόδιος για τον τομέα αγροτικής πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Αδαμίδης, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο Έπαρχος Λήμνου κ. Ευάγγελος Γιαρμαδούρος, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σαράντης Πανταζής, ο Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Λήμνου κ. Κωνσταντίνος Καψής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου κ. Χρυσόστομος Ψάρρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ξενοδόχων Στέλιος Μάντζαρης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μούδρου και μέλος του διαχειριστικού συμβουλίου της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Νίκος Στενός.

Keywords
Τυχαία Θέματα