Λήμνος: Bymeli Hub: Ένας νέος χώρος πολιτισμού

00:04 5/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο πολυχώρος Bymeli στο χωριό Νέα Κούταλη της Λήμνου ανοίγει το καλοκαίρι του 2016 για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό, εγκαινιάζοντας την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016, στις 20:00 μια ομαδική έκθεση εν ονόματι “ΣΠΟΡΑ”, στην οποία θα συμμετέχουν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες που συνδέονται με το νησί.

Από

το μικρασιατικό αυτό χωριό της Λήμνου, το Bymeli στοχεύει να γίνει μία διεθνής κυψέλη πολιτισμού. Ένας ζωντανός χώρος τέχνης και καλλιτεχνικής δημιουργίας, που θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου διοργανώνοντας ποικίλες δράσεις σε συνεργασία με τοπικούς και διεθνείς παράγοντες των τεχνών. Φιλοδοξεί με αυτόν τον τρόπο να αποτελέσει ένα κοινό τόπο, έναν πόλο δημιουργικής αναζήτησης, μέσω της οποίας φιλτράρεται, αναδεικνύεται και προβάλλεται η σύγχρονη δημιουργία και ο σπουδαίος πολιτισμός του νησιού.

Συμμετέχοντες αλφαβητικά: Κατερίνα Βερούτσου, Μαίρη Κανταρτζοπούλου – Ζαρίφη, Ανδρέας Κοντέλλης, Γιώργος Κοντέλλης, Γιώτα Κότικα, Κοσμάς Κουμιανός, Μαρία Κουμιανού, Στρατής Λιαδέλλης, Λουντμίλα Παπαγιαννίδη, Παντελής Πραβλής, Μάνος Σπαρής, Θωμάς Σφούνης.

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 | 20:00

Διάρκεια έκθεσης:

Keywords
Τυχαία Θέματα