Λίγα απ’ όλα χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης

11:31 22/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Oι ερωτήσεις των συμβούλων και το εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα που αφορά την τοποθέτηση «τοπικού αστυνομικού» στην ευρύτερη περιοχή του Λεβιδίου Αρκαδίας, κυριάρχησαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο της Τρίπολης.

Το θέμα των αναρτήσεων των δασικών χαρτών δεν εξετάστηκε αφού εκκρεμούν νέες νομοθετικές παρεμβάσεις. Οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν με τα οικονομικά προβλήματα της ΚΕΔΗΤ, με την αγωγή για τον Άγιο Βλάση, με τις διαδικασίες κατάθεσης αιτήσεων για το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης,

για το Σχέδιο πόλης όσον αφορά την περιοχή του Συνοικισμού Κολοκοτρώνη, για τους λαμπτήρες φωτισμού στα χωριά, για το ζήτημα του Συμπαραστάτη του δημότη, για τα μισθώματα οικοπέδων για πάρκινγκ, για το Κέντρο Κοινότητας και για τις Κανονιστικές του Δήμου.
Ενημέρωση υπήρξε και για τα θέματα που έχουν σχέση με τα αδέσποτα ζώα, με τα παραγωγικά αδέσποτα ζώα, με την ίδρυση κυνοκομείου, με τους κάδους απορριμμάτων, καθώς επίσης και με θέματα που έχουν σχέση με τις αποζημιώσεις ανθρώπων απ’ τις βροχές του περασμένου Ιουνίου.
Τέλος, ψηφίστηκε και το θέμα του προυπολογισμού των Αποκριάτικων εκδηλώσεων.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα