Λέσβος: Εκτός κινδύνου το 17χρονο αγόρι που έπεσε από το δεύτερο όροφο στη Μυτιλήνη

13:23 17/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το 17χρονο αγόρι που χθες τα ξημερώματα έπεσε από το δεύτερο όροφο του σπιτιού του. Άμεση ήταν και η ανταπόκριση εθελοντών στις εκκλήσεις της οικογένειας για αίμα, όπου καλύφθηκαν οι ανάγκες .

Η αστυνομία σε συνεργασία με τον εισαγγελέα, αφού πρόκειται για ανήλικο παιδί, διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια που ο 17χρονος βρέθηκε στο κενό. Τα ξημερώματα οι γονείς άκουσαν έναν θόρυβο και διαπίστωσαν

ότι είχε πέσει από το μπαλκόνι. Οι πολλές ώρες απασχόλησής του στο διαδίκτυο ήταν η αιτία που ζητήθηκε να εξεταστεί ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής αλλά κανένα μέχρι στιγμής στοιχείο δε συνδέει το περιστατικό, με το επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι μπλε φάλαινα ή ακόμα ότι πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας. Πιθανόν το παιδί να βρέθηκε στο κενό από ατύχημα.

Η οικογένεια είχε επισημάνει την πολύωρη ενασχόλησή του με το διαδίκτυο και είχε απευθυνθεί στους αρμόδιους για βοήθεια.

Ο σχολικός σύμβουλος πληροφορικής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Τιμολέων Θεοφανέλλης μίλησε στην ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ για τους τρόπους που μπορούμε να προφυλάξουμε τα παιδιά από τους κινδύνους του διαδικτύου:

Ρεπορτάζ: Μυρσίνη Τζινέλλη

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα