Λέσβος: Εκδήλωση για τα δικαιώματα των προσφύγων από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

13:33 18/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ
Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης σε συνεργασία με τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την Εθνική Επιτροπή UNESCO διοργανώνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Πολιτισμός και Δικαιώματα του Ανθρώπου στην Ευρώπη της Προσφυγικής Κρίσης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στην αίθουσα ΦΕΜ (Φωτογραφικής Εταιρίας Μυτιλήνης) Λέσβου, στις 7 το απόγευμα.Στην συζήτηση συμμετέχουν, η Αικατερίνη
Τζιτζικώστα, Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO, ο Καθηγητής Παναγιώτης Γρηγορίου, Κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών , Κάτοχος Ευρωπαϊκής Έδρας του JEAN MONNET Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Σωτήρης Κύρκος, Αντεισαγγελέας Στρατιωτικής Δικαιοσύνης,. Σύμβουλος Δ/νσης Στρατιωτικής Δικαιοσύνης/Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου και η Ελένη Κουτσουράκη, Δικηγόρος Δ.Ν., Νομική Υπηρεσία Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες. Τον συντονισμό επιμελείται ο Καθηγητής Νικόλαος Ζούρος , Αναπληρωτής Πρόεδρος Συμβουλίου Πανεπιστημίου Αιγαίου.

The post Λέσβος: Εκδήλωση για τα δικαιώματα των προσφύγων από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου appeared first on ert.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
σωτήρης κύρκος
Τυχαία Θέματα