Λευτ. Βαρουξής : «Χρειάζονται νέες προσεγγίσεις και νέες ιδέες»

14:08 10/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

«Αυτή τη φορά οφείλουμε να συμμετέχουμε γιατί ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Θεωρώ ότι η δημιουργία μιας νέας ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής είναι καθοριστικής σημασίας όχι μόνο για την αντιμετώπιση πρόσκαιρων προκλήσεων αλλά και για την μακροπρόθεσμη διασφάλιση της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας του ευρώ και της Ένωσης .Σήμερα χρειάζονται νέες προσεγγίσεις και νέες ιδέες!» Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα από την ΕΡΤ Σερρών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ. Λευτέρης Βαρουξής, υπογραμμάζοντας πως οι ευρωεκλογές

αποκτούν ένα ακόμη χαρακτηριστικό πέρα από την εκλογή των εκπροσώπων μας για την ευρωβουλή, καθώς γίνονται δημοψήφισμα εθνικής κάλπης για να στείλουν στην κυβέρνηση συγκεκριμένο πολιτικό μήνυμα. «Τέλος στους πειραματισμούς και στα αδιέξοδα. Δεν πάει άλλο!» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, που από χθες το βράδυ βρίσκεται στην πόλη των Σερρών. Στις 13.00 κ.Βαρουξής έδωσε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ , ενώ στη συνέχεια θα επισκεφτεί το σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη.

Στις Σέρρες ο Δημ. Μελάς

Στο πλαίσιο των προεκλογικών επισκέψεων, αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Δημήτριος Μελάς, θα επισκεφτεί την πόλη των Σερρών και στις 13.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο γραφείο της ΝΟΔΕ Σερρών της Ν.Δ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα