Λάρισα: Πρεμιέρα για την 17η Έκθεση Βιβλίου

21:36 30/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις πύλες της άνοιξε σήμερα το βράδυ στην «καρδιά» της Λάρισας, την κεντρική πλατεία, η Έκθεση Βιβλίου Λάρισας, η οποία διοργανώνεται για 17η συνεχή χρονιά από την Ένωση Βιβλιοπωλών Λάρισας «Φίλων ο Λαρισαίος» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία της πόλης, ΒΙΒΛΙΟΓΝΩΣΗ, ΓΝΩΣΗ, ΔΡΥΣΤΕΛΛΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ και PROSPERUS Τσιάρας, εκπροσωπώντας όλους τους εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας

και τους σημαντικότερους του εξωτερικού.
Από την εκδήλωση των εγκαινίων της 17ης Έκθεσης Βιβλίου Λάρισας
Η Έκθεση Βιβλίου αποτελεί για την πόλη της Λάρισας σημαντικό πολιτιστικό γεγονός και έχει καθιερωθεί ως κορυφαία εκδήλωση κάθε χρόνο. Η επιτυχία της έκθεσης οφείλεται κυρίως στον κόσμο που την έχει αγκαλιάσει και την επισκέπτεται κάθε χρόνο. Φέτος αναμένονται περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες στη διάρκεια των 12 ημερών της λειτουργίας της.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 12 Ιουνίου και θα λειτουργεί καθημερινά και τα Σάββατα από τις 10.00 – 14.00 & 18.00 – 23.00 και τις Κυριακές από τις 18.00 – 23.00.

Στα πλαίσια της Έκθεσης Βιβλίου, η Ένωση Βιβλιοπωλών Λάρισας με την Αντιδημαρχία Παιδείας & Νεολαίας, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και τις Λέσχες Πολιτισμού, έχουν προγραμματιστεί καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για τα παιδιά στον χώρο της έκθεσης στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.
Στη εκδήλωση των εγκαινίων της 17ης Εκθεσης Βιβλίου παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Γ. Σούλτης και Αλ. Μπατζιανούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καλομπάτσιος, εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ Λάρισας, της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.α.

The post Λάρισα: Πρεμιέρα για την 17η Έκθεση Βιβλίου appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα