Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, πρώην πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ραμ Αβιράμ.

Η τελετή έγινε σε στενό κύκλο, στο Δημαρχείο Αθηνών, με κουμπάρους την συνάδελφό της, Κάτια Μακρή και τον σύζυγό της, Παναγή Γαλιατσάτο.

Το πάρτι εξελίχθηκε σε πολιτικό event, αφού είχαμε συναντήσεις υψηλών προσώπων, όπως ο πρώην

πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο πρώην Υπουργός Παιδείας Ευρυπίδης Στυλιανίδης, η Ντόρα Μπακογιάννη με την κόρη της, Αλεξία και τον γαμπρό της, Ανδρέα Παπαδόπουλο αλλά και ο Χρήστος Σταϊκούρας.

To ζευγάρι γνωρίστηκε το 2004 και από τότε είναι μαζί. Ο Ραμ Αβιράμ, τον μισό καιρό μένει στην Ελλάδα, και τον υπόλοιπο στο Τελ Αβίβ. Είναι 60 χρονών, έχει συνταξιοδοτηθεί πλέον και διδάσκει στο πανεπιστήμιο.

Η πρόταση γάμου έγινε πριν 4 χρόνια, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, στη βόρειο Ινδία, στα Ιμαλάια, κάπου στα 4.850 μέτρα. «Μέσα σε μια σκηνή, ήταν απ' έξω οι καμήλες οι βακτριανές, έβγαλε ένα κουτάκι, είχε μέσα ένα υπέροχο μονόπετρο και μου είπε «θα με παντρευτείς;», είχε πει η Μαριάννα Πυργιώτη σε παλιότερη εκπομπή στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου, στο κανάλι “Ε”.

Εμείς ευχόμαστε «Βίον Ανθόσπαρτον»!

Μαριάννα ΠυργιώτηγάμοςΡαμ Αβιράμπρέσβης ΙσραήλΚάτια ΜακρήHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα