Λ. Αυγενάκης: Και επισήμως στήριξη της ΝΔ στη Ρένα Καραλαριώτου

23:06 25/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης και μίλησε στην εκδήλωση που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Λάρισας για την πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε δηλώσεις του, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη συμφωνία κοινής καθόδου των επικεφαλής των συνδυασμών «Λάρισα Νέα

Αρχή» και «Λάρισα Πόλη του Αύριο» του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας κ.κ. Ρένας Καραλαριώτου και Θανάση Μαμάκου και ανακοίνωσε επισήμως τη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο της κ. Καραλαριώτου. «Θα διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο Λαρισαίων, έχοντας τη στήριξη όλων, ενωμένα», σημείωσε.

Ο κ. Αυγενάκης επιβεβαίωσε τη στήριξη στο νυν Περιφερειάρχη και πρόεδρο της ΕΝ.ΠΕ Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, λέγοντας πως «αποτελεί ικανή επιλογή άξια, να βρίσκεται στο τιμόνι της Περιφέρειας.
«Στόχος μας είναι οι εθνικές εκλογές» για τις οποίες εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι πολίτες θα στείλουν ηχηρό μήνυμα «στην χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, την κυβέρνηση παρωδία».

Επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για τη διαμάχη Υπ. Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου – και του μέχρι πρότινος Υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά λέγοντας πως η εικόνα της κυβέρνησης είναι «παρακμιακή και δεν αξίζει στους Έλληνες» και πως «η ΝΔ θα κάνει ότι είναι δυνατόν, η κυβέρνηση που λειτουργεί με όρους πολιτικής συμμορίας, να αποτελέσει σύντομα παρελθόν και να γραφτεί νέα σελίδα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα