Κοζάνη: Πρώτη δύναμη η ΔΑΚΕ στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου

23:17 1/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρώτη δύναμη καταλαμβάνοντας 5 έδρες με 38 ψήφους αναδείχθηκε η ΔΑΚΕ (Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων )με επικεφαλής τον Άρη Κουρκούτα, κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας των συλλογικών οργάνων στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Ακολουθεί η ΑΚΕ (Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων) με επικεφαλής τον Γιάννη Μανέ με 4 έδρες και 35 ψήφους, η ΠΑΣΚΕ (Πανελλήνια Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων) με επικεφαλής τον Αθανάσιο Τολιόπουλο 3 έδρες και

29 ψήφους, ενώ 3 έδρες καταλαμβάνει και η Ταξική Ενότητα με 22 ψήφους. Καμιά έδρα δεν καταλαμβάνει η Ταξική Συσπείρωση η οποία απέσπασε 3 ψήφους. Όσον αφορά στην εκλογή των αντιπροσώπων για την ΓΣΕΕ, από 1 έδρα καταλαμβάνουν οι τρις παρατάξεις που κατήλθαν στην σημερινή εκλογική διαδικασία, ΔΑΚΕ, ΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ, με ψήφους 30, 21, και 18 αντίστοιχα.

Ωστόσο χωρίς προβλήματα διεξήχθησαν οι εκλογές με τις κάλπες να κλείνουν στις 6 το απόγευμα ωστόσο από τους 130 συνέδρους για τις εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου ψήφισαν 127 ενώ για τους αντιπροσώπους στην ΓΣΕΕ ψήφισαν 69 σύνεδροι.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου στο Εργατικό Κέντρο τις επόμενες ημέρες.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη – Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα