Ελ. Σκουτάρεως: Ο Ορφέας την παραμονή, οι νέοι την… ελπίδα

22:52 1/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ήττα ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας η Ελπίδα Σκουτάρεως που για την 22η αγωνιστική έχασε 1-0 στο γήπεδο του Χρυσού από τον Ορφέα Ξάνθης.

Με αυτή τη νίκη ο Ορφέας σφράγισε την παραμονή του στην κατηγορία ενώ η Ελπίδα τερμάτισε στην 4η θέση, ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη χρονιά αφού αν και νεοφώτιστη έμεινε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές σε τροχιά ανόδου και με τις εμφανίσεις της κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση των υπολοίπων ομάδων της κατηγορίας.

Έπαιξε για τη νίκη

Στο παιχνίδι με τον

Ορφέα Ξάνθης η Ελπίδα Σκουτάρεως ήθελε τη νίκη, όπως λένε οι παράγοντες της, για να τερματίσει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα (αν έχανε ο Αετός Ορφανού) και να διεκδικήσει κάτι σε περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα αδειοδότησης με περισσότερες ομάδες της Football league.

Παρελθόν τρεις βασικοί, ελπίδα από τους νέους

Η Ελπίδα παρατάχτηκε στο γήπεδο χωρίς τρεις έμπειρους παίκτες που από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας αποτελούν παρελθόν και είναι οι Κώστας Καπετάνος, Κώστας Μουσικάκης και Σπύρος Νικολίτσας. Ο προπονητής Μπάμπης Χρυσοστομίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά όπως ο Αντωνογλούδης, ο Ρίζος και ο Γκρατζάκης με τους δύο πρώτους να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα. Αυτά τα παιδιά, μαζί και με αυτούς που ξεκίνησαν βασικοί και είναι νέοι σε ηλικία όπως ο Αγγελίδης, ο Κεχαγιάς, ο Σαϊνατούδης, ο Γεράκης κ.α αποτελούν και το μέλλον της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Γκολ από τα αποδυτήρια

Ο Ορφέας Ξάνθης πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 2ο λεπτό με τον Χρήστο Πασχαλάκη (με σουτ μετά από σέντρα του Χαλίλ) ενώ στο 10ο ο 17χρονος τερματοφύλακας Χρήστος Γιαννακίδης με εξαιρετική επέμβαση σε τετ-α-τετ με τον Χαλίλ Ιμπραήλμ δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.

Ακυρώθηκε γκολ του Γεωργιάδη

Η Ελπίδα πέτυχε γκολ στο 36ο με σουτ του Σάββα Γεωργιάδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά με υπόδειξη του β βοηθού για παίκτη των γηπεδούχων ότι βρίσκεται μπροστά από τον Ρούφο και τον παρενοχλεί να αποκρούσει τη μπάλα, το γκολ δεν μέτρησε ποτέ.

Η επέμβαση-σωτηρία του Ρούφου

Ο τερματοφύλακας του Ορφέα Ξάνθης Χρήστος Ρούφος έκανε στο 80ο την επέμβαση της χρονιάς αφού μετά από δυνατό σουτ του Γιώργου Παπαβασιλείου πετάχτηκε στο δεξί παραθυράκι της εστίας του και έσωσε την ομάδα του από τον υποβιβασμό. Αν γινόταν το 1-1 και με το δεδομένο ότι η Α.Ε. Διδυμοτείχου κέρδιζε 1-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου τότε ο Ορφέας θα αποχαιρετούσε την κατηγορία. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Μπάμπη Χατζημεστή να πανηγυρίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Διαιτητής: Ματθαίος Βουρνέλης(Μακεδονίας), Βοηθοί: Τσιότσιος, Φράγιος(Μακεδονίας)

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Γιαννακίδης, Γεωργιάδης(72ο Ρίζος), Σαϊνατούδης, Νικολαΐδης, Αγγελίδης, Παπαβασιλείου, Παναγιωτίδης(69ο Σιδηρόπουλος), Κεχαγιάς, Γεράκης, Στεφανίδης(61ο Αντωνογλούδης), Ζυγκερίδης(61ο Γρατζάκης).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ(83ο Μουμίνογλου), Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης(57ο Χίντ Ιμέρ), Καραγκιόζης Ι., Χαλίλ(88ο Χατζήπαππας), Ξαντινίδης(72ο Καραγκιόζης Β.), Πασχαλάκης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ(22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ)

ΑΕ Διδυμοτείχου – Απόλλων Παραλιμνίου: 1-0

Ελπίς ΣκουτάρεωςΟρφέας Ξάνθης: 0-1

Δόξα Προσκυνητών – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής: 3-1

Άρης Αβάτου – Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου: 0-3

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Καβάλα: 0-2

Αετός Ορφανού – Νέστος Χρυσούπολης: 1-0

Φώτο: sportsaddict.gr

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα