Κοζάνη: Πανηγυρίζει το εξωκλήσι του Τιμίου Προδρόμου στη Νέα Νικόπολη (Σκαφίδι)

09:45 28/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Λατρευτικές συνάξεις με την ευκαιρία της μνήμης της αποτομής της τιμίας κεφαλής του Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου την Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, θα πραγματοποιηθούν στο ομώνυμο ιερό εξωκλήσι του μητροπολιτικού καθίσματος στη Νέα Νικόπολη (Σκαφίδι), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης. Σήμερα Τρίτη 28 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας

χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου. Αύριο Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 7 το πρωί θα τελεστεί όρθρος και Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου κ. Παύλου. Στις 7 το πρωί θα τελεστεί Ιερή Παράκληση.

Βόιο: Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό του Τιμίου Προδρόμου στην Σιάτιστα

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Τιμίου Προδρόμου στην Σιάτιστα Βοϊου θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 28 Αυγούστου. Συγκεκριμένα στις 8 το βράδυ στον αύλειο χώρο του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Γιάγκοβης θα πραγματοποιηθεί γλέντι απόν Πολιτιστικό Σύλλογο «Φιλίππων Φυσιολατρών». Στις 10 το βράδυ στο εξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννη Σιάτιστας θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών χορών από παιδικά χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων. Ακολουθεί γλέντι με την παραδοσιακή ορχήστρα « Οι Άρχοντες». Επίσης στο Παλαιόκαστρο στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το Πανηγύρι του Αι- Γιάννη στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα