Κοζάνη: Κοπή πίτας

09:36 8/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Πρωτοχρονιάτικη πίτα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας σήμερα Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:00 στην Οινάνθη στην Κοζάνη.

Κοζάνη: Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Αθανασίου

Τον ετήσιο του χορό διοργανώνει αύριο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 8.30 βράδυ στο Οικογενειακό Κέντρο Υδρόγειος στην Ροδιανή Κοζάνης

ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Αθανασίου Κοζάνης. Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας, ενώ θα ξεδιπλωθούν και οι δράσεις του Συλλόγου κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Κοζάνη: «Τα Παρταλόπλα» χορεύουνε

Ο ετήσιος χορός του πολιτιστικού συλλόγου του φανού τ’ Αη Δημήτρη «τα Παρταλόπλα» θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο «Event Plaza» στα Πετρανά. Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν το παιδικό χορευτικό τμήμα του φανού και η σχολή χορού «Cosa Latina» και θα ακολουθήσει γλέντι με την ορχήστρα «Παύλος Μελάς».

Κοζάνη: Εκδήλωση Μελισσοκομικού Συλλόγου

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Κοζάνης πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας την Κυριακή 10/02/2019 στις 11 το πρωί στο Κέντρο Άλσος στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου. Στην εκδήλωση θα μοιραστούν και οι βεβαιώσεις από το τριήμερο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «Δήμητρα» στις 25-27 Ιουνίου 2018.

Κοζάνη: Πρωτοχρονιάτικης πίτα Οικοδόμων

Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, πραγματοποιεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στη μία (1) το μεσημέρι, στο καφέ ουζερί «Κιμωλία», κάτω από την πλατεία ΣΚ ΡΚΑ στην Κοζάνη, το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελματιών Νομού Κοζάνης .

Κοζάνη: Κοπή πίτας του «Παύλου Μελά»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης «Παύλος Μελάς» διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 11 το πρωί στο Μικρό Καφέ (απέναντι από τα γραφεία του συλλόγου).

Κοζάνη: Ετήσιος χορός ΜΠΣ Άνω Κώμης

Ο Ετήσιος χορός του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Κώμης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 13:00 στο «Garden Hall» στον Κρόκο. Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα. Η τιμή εισόδου, με φαγητό και ποτό είναι 15 ευρώ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα