Κοζάνη: Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στη Δυτική Μακεδονία- Εν αναμονή της νέας κακοκαιρίας

20:37 14/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ομαλοποιήθηκε η κίνηση των οχημάτων στη Δυτική Μακεδονία έπειτα από μια εβδομάδα ολικού παγετού και την άνοδο της θερμοκρασίας, η οποία έφτασε σήμερα ακόμη και τους 10ο Βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό και σε όλο το Εθνικό οδικό δίκτυο στο Νομό Γρεβενών διεξάγεται κανονικά, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.

Στο Νομό Καστοριάς

η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά, εκτός από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) και από το 35ο χλμ. έως το 45ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (Μέσω Κοτύλης) όπου απαιτούνται αλυσίδες.

Στο Νομό Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα Εγνατίας – Καστοριάς, καθώς και σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στο Νομό Φλώρινας η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά, εκτός από το 20ο χλμ. έως το 30ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) και από το 15ο χλμ. έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Κρυσταλλοπηγής (Μέσω Βίγλας) όπου και απαιτούνται αλυσίδες.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας με χιονόνερο ή χιόνι αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Δυτική Μακεδονία.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Keywords
Τυχαία Θέματα