Χωρίς νερό το βράδυ ο Βόλος-Μείωση της πίεσης στο δίκτυο

20:22 14/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Χωρίς νερό μεγάλο μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος από σήμερα στις 8:30μ.μ. καθώς και πάλι η ΔΕΥΑΜΒ θα προχωρήσει σε μείωση στην πίεση στο δίκτυο, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει δύναμη να ανέβει σε κατοικίες πάνω από το ισόγειο. Επιπλέον σήμερα Βόλος και Ν. Ιωνία δεν είχαν νερό για αρκετές ώρες βάσει προγραμματισμένων διακοπών που ανακοινώθηκαν. Αύριο ίσως συμβεί το ίδιο αν κριθεί από τα στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ όπως αναφέρεται σε νέα

ανακοίνωση που απεστάλη στα ΜΜΕ στις 8:10μ.μ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 700 επεμβάσεις από συνεργεία της επιχείρησης ενώ τα δύο τελευταία 24ωρα έχουν εντοπιστεί πάνω από 1.000 βλάβες και ήδη έχουν αποκατασταθεί οι 700, ενώ το δίκτυο της ΔΕΥΑΜΒ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα αφού έχουν γίνει μόνο δύο μικρής κλίμακας παρεμβάσεις σε τμήματα αγωγών σε Νεάπολη και Μπουρμπουλήθρα.
Οι ζημιές που έχουν εντοπιστεί και στις οποίες έγιναν οι αναγκαίες διορθωτικές επεμβάσεις αφορούν είτε σε αντικαταστάσεις υδρομέτρων είτε σε επισκευή παροχών είτε σε επισκευές στην διαδρομή από και προς τα υδρόμετρα. «Προς τούτο καλούμε τους πολίτες – καταναλωτές να ελέγξουν τα υδρόμετρα τους και το εσωτερικό τους δίκτυο και σε περίπτωση προβλήματος να το αναφέρουν αμέσως στη ΔΕΥΑΜΒ, και στα τηλέφωνα 24210- 55555, 40959 και 49946.
Η ΔΕΥΑΜΒ από τις 20:30 θα προχωρήσεις σε μειώσεις πίεσης στο δίκτυο του Πολεοδομικού Συγκροτήματος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ αύριο αξιολογώντας την κατάσταση και συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα θα προχωρήσει σε νέα ενημέρωση των πολιτών, την κατανόηση και τη συνεργασία των οποίων ζητούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα