Κοζάνη: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θετικό πρόσημο στα οικονομικά του Δήμου

13:02 13/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Θετικό πρόσημο στα οικονομικά του αποτελέσματά παρά την ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά του 2015 έχει ο Δήμος Κοζάνης για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά τόνισε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Βαλαής κατά την διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης με θέμα τον ισολογισμό του 2015.

Υπογράμμισε με έμφαση ότι στόχος αποτελεί η αποκατάσταση της αξιοπιστίας του Δήμου έναντι των προμηθευτών οικοδομώντας ταυτόχρονα μια

νέα πορεία που θα αλλάξει την κακή οικονομική εικόνα που παρουσίαζε την τελευταία δεκαετία ο δήμος. Μέσα από την εξυγίανση των οικονομικών συμπλήρωσε ο κ. Βαλαής θα επιτευχθεί η εξοικονόμηση χρημάτων στο κομμάτι των δαπανών δημιουργώντας ευοίωνες προϋποθέσεις για το μέλλον.

Ο δήμος προσπαθεί ταυτόχρονα να βελτιώσει την οικονομική κατάσταση του αντιμετωπίζοντας τις παθογένειες των περασμένων ετών, τις εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις, τις ανείσπρακτες οφειλές ύψους 7,5 εκ. ευρώ καθώς και την υπερβολική δανειοδότηση. Σταθερός στόχος είναι να ικανοποιηθούν πρωτίστως οι ανάγκες των δημοτών τόνισε με έμφαση ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Keywords
Τυχαία Θέματα