Κοζάνη: Έργα στον Πολύμυλο από τα ανταποδοτικά του Αιολικού Πάρκου

11:20 29/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Τοπική Κοινότητα Πολυμύλου, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου Απόστολου Ταιγανίδη, όπου παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, αντιδήμαρχοι και άλλοι υπερεσιακοί παράγοντες.

Ο κ. Ιωαννίδης ανακοίνωσε στους κατοίκους, πως ένα πάγιο αίτημα ετών του Πολυμύλου και υποχρέωση του Δήμου σχετικά με την απόδοση των ανταποδοτικών από τη λειτουργία του Αιολικού πάρκου Βερμίου ικανοποιείται άμεσα, καθώς απ΄ αυτή την εβδομάδα

ξεκινούν να εκτελούνται έργα ύψους 170.000 ευρώ.

Στα έργα αυτά συμπεριλαμβάνουν: τη συντήρηση και επισκευή για καλή λειτουργία του Αρδευτικού δικτύου στο Βέρμιο και την κατασκευή νέας αρδευτικής γεώτρησης.

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως και τα υπόλοιπα χρήματα είναι διαθέσιμα ώστε να αξιοποιηθούν σύμφωνα με τις αποφάσεις της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνέλευση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής τονίστηκε πως υπάρχει η βούληση να στηριχθεί έμπρακτα το κύριο προϊόν της περιοχής η πατάτα Πολυμύλου, ενώ τέθηκαν και άλλα θέματα όπως ο τρόπος αξιοποίησης της Κατασκήνωσης της Ζωοδόχου Πηγής και η στήριξη του οικισμού.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα