Κοζάνη: Εκδηλώσεις στο Βόιο

10:04 3/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Εκδηλώσεις στο Τραμπάντζειο Σιάτιστας

Εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν: την παρουσίαση βιβλίου « Τα Βουνά μας ένας πραγματικά αληθινός Θησαυρός» , έκθεση φωτογραφίας από όλο το Βοϊο και Ροφηγνωσία ( τσάϊ του βουνού, φασκόμηλο , σαλέπι) θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο Ιστορικό Τραπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας.

Κοζάνη: Εκδηλώσεις στη Σιάτιστα

Συνεχίζονται οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Σιάτιστα του Δήμου Βοϊου. Το Σάββατο 4 Αυγούστου στις 9 το βράδυ θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών

χορών από τα χορευτικά τμήματα του Ιππικού Αθλητικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας « Ο Άγιος Μόδεστος». Η εκδήλωση θα γίνει στον αύλειο χώρο του Διδακτηρίου « Γ. Παπαγεωργίου» . Την Κυριακή 5 Αυγούστου στις 11:30 το πρωί στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα 220 χρόνια από τον μαρτυρικό θάνατο του Εθνεγέρτη Ρήγα Βελεστιλνή και των συμμαρτύρων του. Στις 8 το βράδυ στον αύλειο χώρο του Διδακτηρίου Γ. Παπαγεωργίου θα πραγματοποιηθούν τα καλλιστεία αλόγων. Τα καλλιστεία διοργανώνει ο Ιππικός Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας « Ο Άγιος Μόδεστος»

Κοζάνη: Εγκαίνια Εργαστηρίου Αγιογραφίας- Ψηφιδωτού στη Δάφνη Βοϊου

Τα εγκαίνια Εργαστηρίου Αγιογραφίας – Ψηφιδωτού και έκθεση έργων Γιάννη και Όλγας Παπαδοπούλου με θέμα « Σμίλλης, Χρωστήρος και ψηφίδων Σύμπλευσης» θα γίνουν το Σάββατο 4 Αυγούστου στη Δάφνη Βοϊου στις 7:30 το απόγευμα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου με ώρες λειτουργίας 11:30 με 13:30 το μεσημέρι και 6;30 μέχρι 8:30 το βράδυ.

Κοζάνη: Λαϊκή – ρεμπέτικη βραδιά στον Πελεκάνο

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Πελεκάνου « ΠΕΛΚΑ» στον Πελεκάνο του Δήμου Βοϊου. Συγκεκριμένα αύριο Σάββατο 4 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει Λαική- Ρεμπέτικη βραδιά στις 10 το βράδυ στο προαύλιο του πρώην Δημοτικού Σχολείου με την ορχήστρα του Θωμά Ξανθόπουλου.

Κοζάνη: Παραδοσιακό Πανηγύρι στο Δρυόβουνο Βοϊου

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Δρυοβούνου, διοργανώνει, την Κυριακή 5 και 6 Αυγούστου, Παραδοσιακό Πανηγύρι, με αφορμή τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Δρυόβουνο Βοΐου. θα εμφανιστεί η ορχήστρα Κοζανίτικο Τακίμι

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα