Γρεβενά: Πολιτιστικές εκδηλώσεις

10:04 3/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Γρεβενά: «Γιαγκούλεια 2018» στο Νησί

Για 16η συνεχή χρονιά ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Γρεβενών διοργανώνει από σήμερα Παρασκευή 3 μέχρι και την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 στο χωριό Νησί Γρεβενών, στη θέση Μοναστήρι, δίπλα στο ποτάμι Αλιάκμονα τα «Γιαγκούλεια River Spirit».

Στον οργανωμένο χώρο υπάρχει κάμπινγκ, ενώ καθημερινά θα υπάρχουν και δραστηριότητες απόδραση στη φύση, δίπλα από το ποτάμι, ενώ τα βράδια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρχουν μουσικά συγκροτήματα.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: Την Παρασκευή 3 Αυγούστου

2018 θα υπάρχει ελληνική βραδιά με τους: Τάκη Δορουδάκη, Θωμά Σβώλο, Γιάννη Αντωνίου και Στέλιου Κώττα, ενώ ακολουθούν ο Γιώργος Γελαράκης και οι ΕΝΑRE.

Tο Σάββατο Αυγούστου 2018 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους ROM ROYALE μαζί με την Έλενα Μουρίδη-Χασιώτου και στη συνέχεια, ποντιακή βραδιά με τις αδελφές Αθηνά και Χριστίνα Κυριακίδη, ενώ θα ακολουθήσουν οι: Δήμος Δήμζας και Γιάννης Δάσκαλος.

Οι εκδηλώσεις «Γαιγκούλεια 2018» θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5Αυγούστου 2018 με το «Disco party».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Γρεβενά: «Κουρκούτ πάρτι» στην Καλλονή

Το «Κουρκούτ πάρτι» διοργανώνει και φέτος ο σύλλογος γυναικών της Καλλονής Γρεβενών. Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 στις 9 το βράδυ στην πλατεία του χωριού, θα εμφανιστεί το «Κοζανίτικο τακίμι».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Γρεβενά: Διήμερο Ποντιακό ξεφάντωμα

Διήμερο Ποντιακό Ξεφάντωμα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβωτού Γρεβενών στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου σήμερα Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Αυγούστου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα