Κοζάνη: Δυσαρέσκεια ΚΝΕ και ΚΚΕ για το κατέβασμα αφισών και πανό

10:03 3/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ως «απαράδεκτη προσπάθεια ώστε να μπει εμπόδιο στη μαζική προπαγάνδιση του Φεστιβάλ των 100 χρόνων του ΚΚΕ και των 50 χρόνων της ΚΝΕ» χαρακτηρίζει η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ και το αντίστοιχο Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ την ενέργεια της Δημοτικής Αρχής, να κατεβάσει τις αφίσες και το πανό της εκδήλωσης.

«Ας

ασχοληθεί με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Κοζάνης, ας καθαρίσει τα φρεάτια της πόλης, τώρα που έρχονται βροχές και θα πλημμυρίζουν πάλι οι δρόμοι, ας ασχοληθεί με τα σχολεία που ανοίγουν σε λίγες μέρες και με ό,τι άλλο αφορά τις ανάγκες του λαού», ήταν το κοινό τους σχόλιο. Και προσθέτουν:

«Ο δήμαρχος χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας να κυνηγάνε αφίσες και χαρτόνια της ΚΝΕ αντί να προβεί σε μονιμοποίηση, αυξήσεις στους μισθούς πείνας και περισσότερες προσλήψεις στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου με βάση τις ανάγκες που υπάρχουν».

ΟΙ εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα