Κοζάνη: 5η συνάντηση των Vespisti

09:20 5/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για 5η χρονιά το Vespa Club Κοζάνης διοργανώνει εκδηλώσεις το τριήμερο Παρασκευή 6, Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017. Οι εκδηλώσεις, που ξεκινούν το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου με την υποδοχή των Vespisti στις νέες εγκαταστάσεις του Vespa Club Κοζάνης

στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 11 θα περιλαμβάνουν: Μουσική, χορό και τοπικά εδέσματα, ενώ στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιήσουν νυχτερινή πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με σημείο αφετερίας το καμπαναριό. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ρεμπέτικο και λαϊκό πρόγραμμα στο καφέ ουζερί «50 -50».

Το πρωί του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου οι λάτρεις της βέσπας θα αναχωρήσουν για το Γεωπάρκο «Μπουχάρια», ενώ λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην αποθήκη του σιδηροδρομικού σταθμού θα πραγματοποιηθεί συναυλία Rock n’ Roll ρυθμούς με το Jonny Vavouras και τους Caddilacs.

Το πρωί της Κυριακής η διοργανωτές θα αποχαιρετήσουν τους καλεσμένους με πρωινό καφέ στο καφέ «Ταξίδι στο Χρόνο», ενώ στην πρωτότυπα διακοσμημένη αποθήκη του ΟΣΕ Κοζάνης θα εκτίθενται παλιά και νέα μοντέλα Vespa.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα