Κοζάνη: 4ο Φεστιβάλ τζαζ μουσικής και άλλες εκδηλώσεις

10:11 7/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: 4ο Φεστιβάλ τζαζ μουσικής στην Κοζάνη

Κορυφαίοι Έλληνες τζαζίστες και τέσσερα μουσικά σχήματα θα συμμετέχουν στο 4ο Jazz Festival, που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη από σήμερα 7 έως την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, στο πλαίσιο των Λασσανείων. Το φεστιβάλ που καθιερώθηκε στην περιοχή, με τους φίλους της τζαζ μουσικής να έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γεγονός που ακολουθούν πιστά

εκατοντάδες φίλοι και μουσικοί. Όλες οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην παλιά αποθήκη του ΟΣΕ με ώρα έναρξης 8 το βράδυ. Η τιμή εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ για την κάθε μέρα και 10 ευρώ για τις 3 ημέρες.
Το Kozani Jazz Festival 2018, θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός της Ert Open (Keep Jazzin’) κ. Μάνθος Γιουρτζόγλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

07/09/2018

JFK Jazz Band

Ιωάννου Χάρης – Σαξόφωνο
Κώστας Δημητρίου – Σαξόφωνο
Βαλταδώρος Νίκος – Τρομπέτα
Τζούκας Γεώργιος – Πιάνο
Σαπαλίδης Κώστας – Κιθάρα
Κιουρτσόγλου Γιώτης- Μπάσο
Καραπάτσιος Μάρκος – Μπάσο
Βακουφτσής Φώτης – Τύμπανα
Κουτσονάνος Σωτήρης – Τύμπανα
Λάτσκος Ιορδάνης – Τύμπανα
Κουτσουνάνος Μανώλης – Τύμπανα
08/09/2018
Nikolas Anadolis Trio
Αναδολής Νικόλας – Πιάνο
Αναστασιάδης Κώστας – Τύμπανα
Ευδέμων Μιχάλης – Μπάσο
Giorgos Kontrafouris Trio
Κοντραφούρης Γιώργος – Hammond Organ
Ανδρεάδης Στέφανος – Κιθάρα
Ποδαράς Βασίλης – Τύμπανα
09/09/2018
Next Step Quartet
Παπαδόπουλος Γιάννης – Πιάνο
Κότσιφας Θοδωρής – Κιθάρα
Μάνος Ντίνος – Μπάσο
Ποδαράς Βασίλης –Τύμπανα

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Κοζάνη: Μια γιορτή πριν την μετεγκατάσταση και τα 100 χρόνια ζωής της Ποντοκώμης

Με μια μεγάλη ποντιακή συναυλία που διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντοκώμης στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, θα γιορτάσουν τα 100 χρόνια ζωής στην Τοπική Κοινότητα, που ετοιμάζεται να μετεγκασταθεί καθώς και τα 40 χρόνια πολιτιστικής διαδρομής του Συλλόγου. Στην συναυλία θα ανταμώσουν όπως υπογράμμισε ο Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάκης Μιχαηλίδης αλλά και ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς με τους Ποντοκωμιώτες ανά τον κόσμο στην γιορτή για την ίδρυση του χωριού αλλά και την αντίστροφη μέτρηση για μια ακόμη μετεγκατάσταση. Χαρά και λύπη τα συναισθήματα κυρίως των κατοίκων για την στιγμή που θα φύγουν από τον τόπο τους λόγω της εξορυκτικής δραστηριότητας της ΔΕΗ, η οποία όπως υπογράμμισαν ήταν πηγή ζωής για την περιοχή. Στην εκδήλωση συμμετέχουν πλήθος ποντίων καλλιτεχνών καθώς και τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρδασσας, του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας & του Ποντιακού Συλλόγου Κλείτου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Κοζάνη: Εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Αλωνακίων « ΠΟΝΤΟΣ»

Συνεχίζονται οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Αλωνακίων « ΠΟΝΤΟΣ» στην Τοπική Κοινότητα Αλωνακίων. Σήμερα Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί Παρουσίαση Ποντιακών χορευτικών συγκροτημάτων. Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλη Ποντιακή βραδιά.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα