Βόιο: Εκδηλώσεις σε Πεντάλοφο Πελεκάνο και Νεάπολη

10:03 7/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Βόιο: Πανηγύρι στον Πεντάλοφο

Εκδηλώσεις εορτασμού των Γενεθλίων της Θεοτόκου θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στον Πεντάλοφο, σε μια συνδιοργάνωση του Δήμου Βοϊου, της Τοπικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου. Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στις 8 το βράδυ Περιφορά της εικόνας της Παναγίας με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου, στις 9 το βράδυ Μουσική βραδιά με τον Αριστείδη Τριανταφύλλου στην Λόντζια. Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

στις 7:30 το πρωί Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πενταλόφου και στις 9 το βράδυ Παραδοσιακή βραδιά στην Λόντζια με Τοπικούς Χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταλόφου.

Βόιο: Γιορτή Κρασιού στον Πελεκάνο

Γιορτή Κρασιού διοργανώνουν Δήμος Βοΐου, η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Πελεκάνου «Η Πέλκα», το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου. Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή του κρασιού, η αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου των κατοίκων της περιοχής καθώς και η διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Βόιο: Μουσική βραδιά στην Νεάπολη

Μουσική βραδιά με λαϊκά και Ποντιακά τραγούδια θα πραγματοποιηθεί στην Νεάπολη το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στις 9:30 το βράδυ. Κιθάρα- Τραγούδι Θωμάς Ξανθόπουλος.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα