Κοζάνη: 33 χρόνια μετά.. θα συναντηθούν οι απόφοιτοι του 1983

11:34 20/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα τριήμερο εκδηλώσεων συνάντησης παλαιών συμμαθητών, προγραμματίστηκε και προετοιμάστηκε και θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη από τις 28 έως τις 30 Οκτωβρίου 2016. Απόφοιτοι των λυκείων της πόλης του 1983 θα συναντηθούν μετά από 33 χρόνια, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να αυξάνεται καθημερινά αφού η ομάδα διοργάνωσης κατάφερε να ενημερώσει μέσω των κοινωνικών δικτύων τους περισσότερους.

Αρχικά δημιουργήθηκε μια κλειστή ομάδα στο Facebook

με τον τίτλο 33 Πριν, τον Ιούνιο του 2016 και απευθυνόταν στους 700 απόφοιτους των επτά λυκείων της Κοζάνης 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, Επαγγελματικό, Τεχνικό & Κλασσικό Λύκειο, και στους μαθητές που γεννήθηκαν το 1965 και αρχές του 1966 οι οποίοι αποφοίτησαν το 1983.

Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μια μεγάλη κεντρική εκδήλωση για τη δεύτερη μέρα, εκδρομή, περιήγηση στα σχολεία, δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα όπως ο καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου του εγκαταλειμμένου ΞΕΝΙΑ της Κοζάνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από αρκετούς μήνες δημιουργήθηκε μια ομάδα συντονιστών από κάθε Λύκειο, αναζητήθηκαν και βρέθηκαν οι μαθητικοί κατάλογοι από κάθε σχολείο και εξαντλώντας κάθε εργαλείο επικοινωνίας, facebook, linkedin, youtube, twitter, emails, fax, τηλέφωνα, δια ζώσης, ενημέρωση μέσω τρίτων, ενημερωτικές ιστοσελίδες, βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι απόφοιτοι. Στην συνάντηση θα παρευρεθούν απόφοιτοι από κάθε σημείο της Ελλάδας και του κόσμου, καθώς έχουν δηλώσει ήδη την συμμετοχή τους.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ:Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα