Κοζάνη: Ρυθμίζουν τα χρέη τους οι καταναλωτές στην ΔΕΥΑΚ

10:57 4/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μεγάλη είναι η προσέλευση των καταναλωτών, στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κοζάνης, οι οποίοι σπεύσουν να εκμεταλλευτούν τον νόμο και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς την επιχείρηση είτε να αποπληρώσουν όλο το ποσό, έχοντας το δικαίωμα απαλλαγής σε προσαυξήσεις και τόκους και στις δυο περιπτώσεις. Αυτό ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο προϊστάμενος του αρμόδιου τμήματος της ΔΕΥΑΚ,

Κώστας Αθανασιάσης, σημειώνοντας ότι είναι αυξημένη η κίνηση με τους καταναλωτές που αξιοποιούν τις δυνατότητες που παρέχει ο Νόμος για τη ρύθμιση των οφειλών των καταναλωτών προς τις ΔΕΥΑ.

Το όφελος για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις που μπαίνουν σε ρύθμιση, είναι κλιμακούμενο ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που θα επιλέξουν για την αποπληρωμή στο σύνολο των οφειλών τους που έχουν βεβαιωθεί μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2017,έχοντας το δικαίωμα έως και 100 δόσεις. Οι δόσεις είναι μηνιαίες και ισόποσες και δεν μπορεί να είναι μικρότερη των είκοσι ευρώ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ, 2ο χλμ Ε.Ο. Κοζάνης- Θεσσαλονίκης ,μέχρι και 30 Νοεμβρίου 2017.

Ικανοποιημένος για την πορεία της εξόφλησης των χρεών προς την επιχείρηση από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι και σήμερα δηλώνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέας Δημητριάδης, με την εφαρμογή του νόμου και την ανταπόκριση των καταναλωτών από τις πρώτες ημέρες να φέρνει αποτελέσματα. Μάλιστα όπως ανέφερε περισσότεροι από τους μισούς στο σύνολο των 7500 χιλιάδων οφειλετών από τους 45.000 καταναλωτές, στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κοζάνης έχουν προσέλθει από τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα στην επιχείρηση για την εξόφληση ή την ρύθμιση των λογαριασμών τους.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη –Δέσποινα Αμαραντίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα