Κουβέλης: Δεν αποκλείω ευρωψηφοδέλτιο με Ψαριανό - Παπαδόπουλο

11:22 15/2/2014 - Πηγή: ΕΡΤ
Η συναίνεσή μας στη στήριξη του προτεινόμενου από την κυβέρνηση προσώπου για την Προεδρία της Δημοκρατίας βρίσκεται σε συνάρτηση με την ασκούμενη πολιτική, διαμηνύει μέσω της εφημερίδας "Τα Νέα - Σαββατοκύριακο", ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά εκλογές θα γίνουν αν η κυβέρνηση συνεχίσει την
ίδια πολιτική», σημειώνει ο κ. Κουβέλης, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να συνομιλήσει με τους 58, καθώς η πρόσκλησή τους, όπως λέει δεν έχει πολιτικό περιεχόμενο.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιμένει στη δημιουργία του τρίτου πόλου και αρνείται ότι αυτός αφορά μόνο το κόμμα του και κάποια μεμονωμένα πρόσωπα, ενώ αποδίδει σε επιλογή του κ. Λοβέρδου το γεγονός ότι δεν προχώρησε η συνεργασία τους στις ευρωεκλογές.

Ο κ. Κουβέλης, δεν αποκλείει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ να υπάρξουν ηχηρά ονόματα, ούτε τη συμμετοχή σε αυτό στελεχών που είχαν προσεγγίσει τους 58, όπως οι Γρηγόρης Ψαριανός και Ανδρέας Παπαδόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει ότι ούτε ανοίγουμε παράθυρο, ούτε κλείνουμε μάτι, ούτε ανοίγουμε πόρτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα