Κόντσι Καρντόσο: Θα… «χορεύει» και φέτος Αργεντίνικο τάνγκο στο γήπεδο

09:46 13/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ήταν η «αποκάλυψη» του φετινού Πανσερραϊκού ξεσηκώνοντας πολλές φορές τους Σερραίους φιλάθλους με τα… «μαγικά» του γκολ και τις περίτεχνες ενέργειες του.

Ο Φαμπρίτσιο Κόντσι Καρντόσο, ο «Μέσι των φτωχών», όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (αν και ο ίδιος σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών στις 12 Μαρτίου είχε πει ότι «το μόνο που έχω κοινό με τον Μέσι είναι ότι είμαι Αργεντινός κι εγώ. Ο Μέσι είναι μόνο ένας και δεν υπάρχει

άλλος») με 10 δέκα γκολ, εννέα ασίστ σε 21 παιχνίδια (τα 19 στο πρωτάθλημα) συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους της χρονιάς για τον πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Γ εθνικής, Πανσερραϊκό. Έτσι η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασία του 22χρονου μεσοεπιθετικού με το σύλλογο ήταν κάτι το αναμενόμενο και σίγουρα για τον ίδιο μεγάλη χαρά αφού όπως είχε πει σε εκείνη τη συνέντευξη απολαμβάνει τη ζωή στις Σέρρες και «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο».

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού είναι:

«Ο “El león” Fabri Conci «ΜΑΖΙ» ως το 2021!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Fabricio Conci. Ο Fabri επιβεβαίωσε τις προσδοκίες όλων στην ομάδα μας και παραμένει «λιοντάρι» για να πετύχουμε από κοινού τους στόχους μας!».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα