Π. Πολάκης «Θα ανατάξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας»

13:37 23/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Εδώ και τρία χρόνια παλεύουμε να ανατάξουμε ένα καθημαγμένο σύστημα Υγείας. Το κάνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί αυτό είναι η πολιτική μας επιλογή».

Επι πλέον πρόσθεσε πως η το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων, λόγω του ότι είχε ένα από τα παλιότερα νοσοκομεία της Χώρας , αλλά και για Εθνικούς Λόγους.
Αυτό τόνισε μιλώντας στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου.

Στη σύσκεψη το παρόν τους έδωσαν οι Διοίκηση του Νοσοκομείου, σύσσωμη η πολιτική και

αυτοδιοικητική ηγεσία του τόπου. Επίσης στη σύσκεψη συμμετείχε και τεχνικό κλιμάκιο από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο και θα χρηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου το έργο με 55 εκ ευρώ.


Ο κ. Πολάκης κάλεσε τους φορείς να συνεχίσουν την καλή συνεργασία, προκειμένου να προσπερασθούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια και πολύ γρήγορα να γίνει η τελετή θεμελίωσης και εγκαινίων του νέου Νοσοκομείου.

Ο κ. Πολάκης πραγματοποίησε επιτόπια επίσκεψη στο οικόπεδο που θα ανεγερθεί το νέο Νοσοκομείο και ενημερώθηκε και από το ρυμοτομικό σχέδιο που έχει ήδη εκπονηθεί.

Το οικόπεδο είναι δωρεά του πάλαι ποτέ Δήμου Αιγείρου,-νυν Δήμου Κομοτηναίων-, και είναι 93 στρεμμάτων.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα