Κομοτηνή:Ο Νίκος Παππάς στη Θράκη την ερχόμενη Τετάρτη

12:12 20/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ερχόμενη Τέταρτη θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Θράκη αρχής γενομένης από την Ξάνθη, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, για την δωρεάν διανομή του εξοπλισμού και των κεραιών που θα τοποθετηθούν στον ορεινό όγκο της Θράκης.
Ο κ. Παππάς θα επισκεφθεί τον ορεινό όγκο της Ροδόπης και της Ξάνθης και η επίσκεψή του αυτή θα σηματοδοτήσει την άρση του αποκλεισμού των κατοίκων του ορεινού όγκου της Θράκης από την τηλεοπτική και την ραδιοφωνική κάλυψη, μια και το προηγούμενο καθεστώς της Ντίτζεα, είχε

αποκλείσει τους κατοίκους από την ενημέρωση, καθώς δεν είχε τοποθετήσει τους κατάλληλους αναμεταδότες.
Σύμφωνα με τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Γιώργο Χατζηθεοδώρου στην ΕΡΤ Κομοτηνής, η διαδικασία εφοδιασμού του δωρεάν εξοπλισμού, είναι απλή και θα γίνεται με μια βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και ένα λογαριασμό της ΔΕΗ. Αυτά τα στοιχεία θα δοθούν προς τους δύο παρόχους COSMOTE και NOVA, οι οποίοι και θα παραδώσουν τον εξοπλισμό στους κατοίκους.

Το πρόγραμμα του Νίκου Παππά στη Θράκη
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς την Τετάρτη 26 Απριλίου θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την Σταυρούπολη, όπου θα μιλήσει στις 11:30 π.μ.. Στις 12:30 θα επισκεφθεί τον Εχίνο της Ξάνθης, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
Αργότερα στις 15:30 μ.μ. θα επισκεφθεί την Κομοτηνή και θα κατευθυνθεί προς την Οργάνη και τα Αρριανά. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου και συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.
Αργά το απόγευμα θα επισκεφθεί τον Έβρο και συγκεκριμένα το Σουφλί, ενώ στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στην Αλεξ-πολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα