Ρ. Λεονταρή: Εμφανή τα κατάγματα από την πτώση του ελικοπτέρου στα θύματα

11:56 20/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πολλά κατάγματα είχαν στα σώματά τους τα τέσσερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχασαν τη ζωή τους στην πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, όπως ανέφερε μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή.

Η κ. Λεονταρή ανέφερε ότι οι σωροί των αδικοχαμένων αξιωματικών μεταφέρθηκαν το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου άρχισε η διαδικασία της εξέτασης, η οποία ολοκληρώθηκε στις 10 χθες το βράδυ, τόσο από την ίδια,

όσο και από τον ιατροδικαστή Χρ. Κραβαρίτη.
Ήταν ξεκάθαρο ότι ο θάνατος τους, επήλθε από την πρόσκρουση του ελικοπτέρου στο έδαφος, δήλωσε η κ. Λεονταρή και πρόσθεσε: «Ενας άνθρωπος υφίσταται σοβαρά κατάγματα όταν πέσει από τον 3ο ή 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας, πόσο μάλλον στην προκειμένη περίπτωση».
Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, δήλωσε ιδιαίτερα συγκλονισμένη από το τραγικό δυστύχημα που βύθισε στο πένθος τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι ο γιος της, ο οποίος είναι στρατιωτικός ήταν συμμαθητής στη Σχολή Ευελπίδων με τον συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου. Πρέπει, η Πολιτεία, κατέληξε η κ. Λεονταρή, να σταθεί στις οικογένειες των θυμάτων γιατί υπάρχουν μικρά παιδιά και σύζυγοι των θυμάτων, οι οποίοι έχασαν τόσο αναπάντεχα τους δικούς τους ανθρώπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα