Κομοτηνή:Ν. Διαλυνάς: Έτσι σώθηκε το σπίτι ενός φτωχού πολίτη

23:50 10/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια νόμιμη αλλά δυναμική αντίδραση η οποία θα υποχρεώσει αυτούς που νομοθετούν ανεξαρτήτως κυβέρνησης να σταματήσουν να βγάζουν σε πλειστηριασμούς τα σπίτια του απλού κόσμου προτείνει ο γνωστός δικηγόρος Θεσσαλονίκης Νίκος Διαλυνάς μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής.

Ο κ Διαλυνάς αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό όπου πρωταγωνίστησε ο ίδιος και ζήτησε όλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης σε μια γειτονιά εκεί κοντά, έπεσε πάνω σε πολύ κόσμο που διαμαρτύρονταν γιατί ένα σπίτι έβγαινε σε πλειστηριασμό εκεί υπήρχαν και ματ, διέσχισε τα ματ και τον κόσμο και πήγε σε αυτούς που διενεργούσαν τον πλειστηριασμό τους ζήτησε να σταματήσουν την διαδικασία και να φύγουν επικαλούμενοι λόγους ανωτέρας βίας , έτσι κι έγινε ο πλειστηριασμός σταμάτησε κι ένα σπίτι σώθηκε λέει ο κ Διαλυνάς . “Αυτό που έκανα εγώ πρέπει να γίνει σε όλη την Ελλάδα . Ζητάμε μια ενεργή αντίσταση του κόσμου, μια αλληλεγγύη να βάλουν όλοι πλάτη κι αυτοί που νομοθετούν και οι δικαστές γιατί υπάρχουν και δικαστές που δεν είναι αδιάφοροι πρέπει να τους αναγκάσουμε όλους να σταματήσουν να βγάζουν σπίτια σε πλειστηριασμό. Ούτε ένα σπίτι σε πλειστηριασμό” τόνισε καταληκτικά ο κ Διαλυνάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα